Πρόεδρος της Ε.Α.Δ.Ε ο Γ. Καραβίας

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες η ΄Ενωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε) για την εκλογή Προεδρείου.  Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιώργος Καραβίας (Πρόεδρος ΣΕΜΑ).

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Δ.Ε. που αναδείχθηκε από τη χθεσινή συνεδρίαση μετέχουν επίσης ο κ. Δαυίδ Ανδρέου (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ) ως Α Αντιπρόεδρος, η κα Ελένη Γρυπάρη (Πρόεδρος ΠΣΑΣ) ως Β Αντιπρόεδρος, ο κ. Νικόλας Αποστολόπουλος (Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συνεργαζομένων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα) ως Γενικός Γραμματέας, ο κ. Γιώργος Στεφανίδης (Αντιπρόεδρος ΠΣΣΑΣ) ως Ταμίας, ο κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης (Μέλος ΔΣ της ΠΟΑΠ και Αντιπρόεδρος της ΕΕΑΕ) ως υπεύθυνος Επιτροπών και ως Μέλη οι κ.κ. Γιώργος Κούμπας (Αντιπρόεδρος ΣΕΜΑ), ΄Ολγα Νικολαϊδη (Ταμίας ΠΟΑΠ) και Μαρία Κιουρτσίδου (Β Αντιπρόεδρος ΠΣΑΣ).

Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (Μέλος ΔΣ ΣΕΜΑ), η κα Δήμητρα Λύχρου (Μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΠ και Πρόεδρος της ΕΕΑΕ) ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης (Ταμίας ΠΣΣΑΣ) και ο κ. Μάρκος Χαμπάκης (Μέλος ΔΣ ΠΣΑΣ).

Σημειώνεται ότι η προεδρία της ΄Ενωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Ελλάδος θα εναλλάσσεται σε ετήσια βάση.