Εφαρμογές επόμενης γενιάς από το Oracle Insurance

Το Oracle Insurance προσφέρει εφαρμογές επόμενης γενιάς, ανοιχτές και βασισμένες σε πρότυπα, σχεδιασμένες να ενοποιούνται εύκολα μεταξύ τους αλλά με εφαρμογές τρίτων προμηθευτών ή σχεδιασμένες από τον πελάτη. 

Επιπλέον, οι εφαρμογές Oracle Insurance υποστηρίζονται από την κορυφαία τεχνολογία υποδομής της Oracle – συμπεριλαμβανομένων των Oracle database, middleware, BPEL και προϊόντων ασφαλείας. Εχουν σχεδιαστεί να μειώνουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, να βασίζονται σε πρότυπα τεχνολογίας που σχετίζονται με τις ασφάλειες και να ενισχύουν την επιχειρηματική ευελιξία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις εφαρμογές:

– Rating και Underwriting: ακριβής εκτίμηση κινδύνου και σενάρια “what-if”
– Διαχείριση Πολιτικών: ταχεία παρουσίαση νέων προϊόντων στην αγορά, ενοποίηση συστημάτων διαχείρισης πολιτικών σε όλα τα τμήματα και δημιουργία νέων, ανταγωνιστικών προϊόντων
– Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων: η λύση Siebel CRΜ ξεπερνά το «απλό CRM» για να υποστηρίξει την πολυπλοκότητα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης
– Τιμολόγηση: νέας γενιάς λύση για πλήρη διαχείριση εσόδων και εισπράξεων
– Απαιτήσεις: πλήρες σύστημα διαχείρισης απαιτήσεων σχετικά με ακίνητα και ατυχήματα βασισμένο στην πλατφόρμα Siebel.
– ERP: διαχείριση χρηματοοικονομικών, ανθρωπίνου κεφαλαίου και προμηθειών
– Διαχείριση Επικοινωνίας με Πελάτες: δυνατότηες πλήρους αυτοματόποιησης εγγράφων σε όλες τις λειτουργίες.
– Data Exchange, Διαχείριση Διανομής και Καναλιού: για τη λήψη και αποστολή πληροφοριών σχετικά με νέα συμβόλαια, τις εντολές προμηθειών, κ.λπ.
– Συμμόρφωση, Διαχείριση Επιχειρηματικής Απόδοσης και Λειτουργιών

Το Oracle Insurance επιπλέον της διεθνούς 24×7 υποστήριξης και την κορυφαία τεχνολογία, παρέχει λύσεις εξειδικευμένες στη διαχείριση του κλάδου — πωλήσεις, εξυπηρέτηση, διαχείριση, χρηματοοικονομικά και επιχειρηματική υποδομή. Το Oracle Insurance προσφέρει ένα πλήρες πακέτο κορυφαίων εφαρμογών για τον ασφαλιστικό κλάδο.