Στη Πράγα οι επιτυχόντες της ομάδας Α.Παυλίδη της Axa Ασφαλιστικής

Την πανέμορφη Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν στα πλαίσια του ετήσιου διαγωνισμού τους,  οι επιτυχόντες Συνεργάτες του κυρίου Αναστάσιου Παυλίδη, περιφερειακού διευθυντή της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο τέλος του Ιανουαρίου 2010.

Οι Συνεργάτες απόλαυσαν τις πανέμορφες γωνιές της Τσέχικης πρωτεύουσας από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου. Γνώρισαν την εξαιρετικής ομορφιάς διάσημη λουτρόπολη του Κάρλοβυ Βάρυ και επισκέφτηκαν όλα τα σημαντικά μνημεία της πόλης.

Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε εργασιακή συνάντηση και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της περιφερειακής, τόσο στο κλάδο Ζωής όσο και στο κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους για μεγαλύτερες διακρίσεις ανανέωσαν το ραντεβού τους, για τον νέο διαγωνισμό, με προορισμό κάποια άλλη όμορφη γωνιά της Ευρώπης. Τους Συνεργάτες συνόδευσε, από την Διεύθυνση Πωλήσεων του Agency System, της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων, κύριος Ευστάθιος Γκίτικας.