Πρώτη συμμετοχή της Groupama Φοίνιξ στις ημέρες καριέρας 2010

Η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική συμμετείχε για πρώτη φορά στις Ημέρες Καριέρας 2010 που διοργανώθηκαν στις 16 & 17 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Μια συνάντηση που αποτελεί πόλο έλξης για νέους υποψήφιους και εργαζόμενους που στόχο έχουν να έρθουν σε επαφή με στελέχη επιχειρήσεων και εκπαιδευτικούς φορείς.

Η παρουσία της Groupama Φοίνιξ στην εκδήλωση έδωσε τη δυνατότητα στους υποψήφιους εργαζόμενους να ενημερωθούν για το μέγεθος και την ευρωστία του διεθνούς Ομίλου Groupama, στον οποίον ανήκει η Groupama Φοίνιξ, αλλά και για τις αρχές που διέπουν τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά: επαγγελματισμό, βέλτιστο συνδυασμό καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών και ικανότητα ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών.
 
Όπως δήλωσε και ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ, κος Χρήστος Κάτσιος «η Groupama Φοίνιξ διανύει μια φάση ανάπτυξης με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, όπως το Anesis αυτοκίνητο, με αποτελέσματα που αποτυπώνουν την δυναμική πορεία της εταιρίας. 

Σε αυτή τη φάση επεκτείνονται σημαντικά τα δίκτυα πωλήσεων μας και ανοίγονται ευκαιρίες για υποψηφίους, που είτε για πρώτη φορά εισέρχονται στην αγορά εργασίας και επιθυμούν μια καριέρα στις πωλήσεις, είτε είναι εργαζόμενοι και αναζητούν νέους ορίζοντες. 

Από την άποψη αυτή, η συμμετοχή μας στις Ημέρες Καριέρας ήταν μεγάλη επιτυχία, καθώς πάνω από 400 υποψήφιοι γνωρίστηκαν με τα στελέχη μας και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες μας με στόχο να εξοικειωθούν με το ρόλο του σύγχρονου ασφαλιστικού – χρηματοοικονομικού συμβούλου».