Τρία νέα μέλη ενισχύουν το Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής

Την τοποθέτηση τριών  νέων μελών ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, που συνεδρίασε την Παρασκευή. Πρόκειται για τους κ.κ. Χριστόφορο Σαρδελή, Θεόδωρο Στάθη και Νέλλυ Τζάγκου, η οποία προέρχεται από τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας. 

Η κ. Τζάγκου είναι Chief Operational Officer στην τράπεζα και η τοποθέτηση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θεωρείται καθοριστική για την αναβάθμιση της μηχανογραφικής υποδομής της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Ο κ. Σαρδελής υπήρξε με τη σειρά του πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, ενώ ο κ. Στάθης υπήρξε βουλευτής. 

Τα τρία  νέα μέλη τοποθετήθηκαν σε αντικατάσταση των κ.κ Τάσου Παγώνη, Γιάννη Βασιλάτου και Θανάση Καλογερά. 

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ενέκρινε επίσης τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου τα οποία είναι βελτιωμένα σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο τόσο σε λειτουργική όσο και σε καθαρή βάση. 

Το λειτουργικό αποτέλεσμα υπήρξε κερδοφόρο κατά 30 εκατ. ευρώ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε ζημιές 3,2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιάς 21,3 εκατ. ευρώ το εξάμηνο του 2009, υποβοηθούμενο από την καλή πορεία του κλάδου πυρός και του κλάδου αυτοκινήτου.