“Lady Care”: Όταν υπάρχει Πρόληψη, Δεν υπάρχει Μάστιγα!

H Executive Insurance Brokers A.E., κάνοντας πράξη τη δημιουργία και υποστήριξη προϊόντων Life & Health,  προωθεί στους ήδη πελάτες και συνεργάτες μία πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη της ασφαλιστικής εταιρίας Alico, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη να παρέχει ουσιαστικές παροχές τόσο για την πρόληψη και την φροντίδα, όσο και για την αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου.

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα με την ονομασία Lady Care, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των γυναικών  απέναντι στο γυναικολογικό καρκίνο, που πλέον αποτελεί μάστιγα και εμφανίζεται ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα.

Executive Insurance Brokers Το Lady Care, επισημαίνοντας την σημασία της πρόληψης, παρέχει εντελώς δωρεάν ένα Τεστ Παπ και μία Μαστογραφία ετησίως για κάθε ασφαλισμένη.
 
Το πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου, προσφέρει ένα πολύ σημαντικό εφάπαξ κεφάλαιο με την διάγνωση της ασθένειας. 

Επίσης παρέχει μηνιαίο επίδομα στήριξης, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, χειρουργικό επίδομα καθώς και επίδομα για αισθητική χειρουργική αποκατάσταση σε περίπτωση εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Από το ειδικά διαμορφωμένο διαφημιστικό έντυπο επιλέγουμε να τονίσουμε την άποψη της Executive Insurance Brokers ότι η:

«Υγεία είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους. Το κόστος του συγκεκριμένου προγράμματος, είναι ίδιο ή και μικρότερο από το κόστος των ασφαλίστρων, που πληρώνει κάποιος για την ασφάλιση του οχήματός του.  Αλήθεια τι είναι πιο σημαντικό να εξασφαλίσει;»