Πρόγραμμα «Σύγχρονη ασφαλιστική διαμεσολάβηση» από το ΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα απευθύνεται στο πρακτορειακό δίκτυο και ιδιαίτερα στους επιχειρηματίες που βλέπουν τις εξελίξεις που έρχονται. Οι αλλαγές στις προμήθειες, στον τρόπο είσπραξης των ασφαλίστρων στην αξιοπιστία της ανάληψης των κινδύνων, είναι σημαντικές και επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις Πράκτορα – Εταιρείας και Πράκτορα – Πελάτη. 

Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεση μας για την προσαρμογή στις υπάρχουσες συνθήκες είναι ελάχιστος. Η εποπτική αρχή ήδη έχει θέσει τα κριτήρια και το πλαίσιο που θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) δημιουργεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα που απαντά στις παραπάνω προκλήσεις και παρέχει στον επιχειρηματία διαμεσολαβητή τις γνώσεις και τα εφόδια, προκειμένου να εντοπίσει και να «θεραπεύσει» πιθανές αδυναμίες, αναπτύσσοντας παράλληλα τα δυνατά σημεία της επιχείρησης του. Παράλληλα το πρόγραμμα αυτό παρέχει Δίπλωμα Παρακολούθησης ιδιαίτερα χρήσιμο για  μελλοντικές συνεργασίες. 

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι 20 εκπαιδευτικές ώρες, και προκειμένου να συνδυαστεί με την δύσκολη καθημερινότητα σας, τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, και θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο τις ακόλουθες ημερομηνίες:
 Παρασκευή 22 Οκτωβρίου: 14.00 – 18.15
 Παρασκευή 29 Οκτωβρίου: 14.00 – 18.15
 Πέμπτη 4 Νοεμβρίου: 14.00 – 18.15
 Πέμπτη 11 Νοεμβρίου: 14.00 – 18.15 

Εισηγητές του Προγράμματος θα είναι οι κ.κ.: Νικολάκος Χρύσανθος – Μεσίτης Ασφαλίσεων – Ορκωτός Πραγματογνώμων – Μηχανικός, Κατσαϊδώνης Παναγιώτης – Γενικός Διευθυντής της εταιρίας PK Data software και Λευθεριώτης Σπύρος – Εντεταλμένος Σύμβουλος – Μέλος Δ.Σ. ΕΙΑΣ – πρ. Γεν. Δ/ντής της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν:

• Εξειδικευμένη Γνώση
• Πλαίσιο Λειτουργίας
• Σύγχρονη Οργάνωση
• Πρακτικές Εφαρμογές
• Εργαλεία Μηχανογραφικής Υποστήριξης 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010. 

Δικαίωμα Συμμετοχής:
300€ για τα μη μέλη
250€ για όσους εγγραφούν ως μέλη στο Ε.Ι.Α.Σ.