Η Εθνική Ασφαλιστική σε Στοκχόλμη & Κοπεγχάγη

Ένα αξέχαστο ταξίδι, στις Βόρειες Χώρες της Ευρώπης, τη Σουηδία και τη Δανία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιτυχόντες στον ετήσιο διαγωνισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής, από 23 έως 29 Αυγούστου.

Πρώτος σταθμός η Στοκχόλμη, η πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε 14 νησιά, που συνδέονται με 53 γέφυρες, ανάμεσα στη Βαλτική θάλασσα και τη λίμνη Μελάρεν,  η Βενετία του Βορρά. 

Τα καθαρά νερά που την περιβάλλουν, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική,  μετέφεραν τους συμμετέχοντες σε ένα μαγευτικό ταξίδι στους θρύλους και τα παραμύθια του παγωμένου Βορρά.   

Εθνική ΑσφαλιστικήΣτο Gamla Stan και το Riddarholmen, που αποτελούν το μεγαλύτερο μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο της Βόρειας Ευρώπης,  οι άνθρωποι της Εθνικής περιπλανήθηκαν στα στενά γραφικά δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ. 

Στο νησί Djurgarden, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Vasa, με το ομώνυμο βασιλικό πλοίο, που βυθίστηκε στο πρώτο του ταξίδι, το 1628, ανασύρθηκε και επισκευάστηκε 333 χρόνια μετά και είναι το μοναδικό πλοίο του 17ου αιώνα που διατηρείται στις μέρες μας.

Δεύτερος σταθμός η Κοπεγχάγη, η πόλη του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Οι συνεργάτες της Εθνικής, τόσο από το εταιρικό όσο και από το πρακτορειακό δίκτυο, συνάντησαν εδώ μια διαφορετική ατμόσφαιρα. 

Μια πόλη με πολλά πρόσωπα, ολοζώντανη και χαρούμενη, με όμορφα ιστορικά κτήρια και μοντέρνα αρχιτεκτονικά κτίσματα. Φυσικά, δεν έλλειψε η επίσκεψη στην παλιά πρωτεύουσα της Δανίας, Roskilde, όπου οι ταξιδιώτες ξεναγήθηκαν στον Καθεδρικό ναό, έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας  και απόλαυσαν την όμορφη μέρα με βόλτα στα καφέ της περιοχής.

Στην καθιερωμένη συνάντηση με τη Διοίκηση αντηλλάγησαν απόψεις για την κερδοφόρο ανάπτυξη και την αποτελεσματική συνεργασία κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες.  Το αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε το τελευταίο βράδυ στο μεσαιωνικό μοναστήρι Sankt Gertruds Kloster, με τοπικές γεύσεις και πολύ καλή διάθεση.

Όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν μια όμορφη εμπειρία, αντάξια της επιτυχημένης προσπάθειάς τους τη χρονιά που είχε προηγηθεί.