Optimum Global: Εμπιστοσύνη σε ISIS και ελληνική αγορά

Τη στρατηγική μία αγορά, ένας συνεργάτης ακολουθεί η Optimum Global, η οποία εξειδικεύεται στο χώρο της υγείας, παρέχοντας λύσεις σε διεθνές επίπεδο.

Αποκλειστικός συνεργάτης για την ελληνική αγορά, όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Peter Saunders, είναι η ISIS Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε., η οποία οργάνωσε ειδική εκδήλωση με την ευκαιρία των νέων συνεργασιών και την πρώτη παρουσίαση των αντίστοιχων προϊόντων στο χώρο της υγείας και των επενδύσεων.

Όπως τόνισε ο κ. Saunders, η εταιρεία διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε αρκετούς τομείς, όπως στα δίκτυα διανομής για την προώθηση των προγραμμάτων της, όπου εστιάζει σε λίγους και «όχι σε χιλιάδες», με βασικό στοιχείο την εμπιστοσύνη στην ανάπτυξη των σχέσεων συνεργασίας. Στην προκειμένη περίπτωση, η εμπιστοσύνη ισχύει με την ISIS στα πλαίσια της αποκλειστικής συνεργασίας, αλλά και για την Ελληνική αγορά, όπως επεσήμανε.

 

Επίσης, στην κατεύθυνση των διαφοροποιήσεων της Optimum Global, η εξυπηρέτηση γίνεται σε τοπικό επίπεδο, το οποίο προσφέρει το πλεονέκτημα της ταχύτητας και η σχεδίαση των προγραμμάτων προσαρμόζεται στις τοπικές ανάγκες.

Η Optimum Global ιδρύθηκε το 2005, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, και στους συνεργάτες σε διεθνές επίπεδο ο κ. Saunders ανέφερε τις εταιρίες:  Lloyd’s, Axa, Liberty και Aviva.

Υπενθυμίζουμε, ότι η συνεργασία με την ISIS, περιλαμβάνει τη διάθεση των: Mediterranean Plan και Worldwide Plan με εκδόσεις: Essential, Comprehensive και Supreme και ανταγωνιστικό ύψος ασφαλίστρων.