Νέα συνεργασία του ΕΒΕΘ με τη Marfin Egnatia Bank

Νέα συνεργασία με τη Marfin Egnatia Bank ξεκίνησε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), δίνοντας στις επιχειρήσεις-μέλη του τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής συνδρομών, μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής (“e-banking”) της συγκεκριμένης τράπεζας.

Συγκεκριμένα, επισκεπτόμενα (υποχρεωτικά) τη σελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr), τα μέλη επιλέγουν το σύνδεσμο «Εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά» και έπειτα την επιλογή, που τους μεταφέρει στην ηλεκτρονική πύλη (portal) του ΕΒΕΘ (http://portal.ebeth.gr/irj), όπου εισάγουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης τους.

Εκεί ενημερώνονται για την οφειλή τους και, πατώντας τον κατάλληλο σύνδεσμο, μεταφέρονται στην ιστοσελίδα e- banking της Marfin Egnatia Bank. Η συναλλαγή λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο κι έτσι μετά την επιβεβαίωση ολοκλήρωσής της η επιχείρηση μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό επιμελητηριακής ενημερότητας, επιστρέφοντας στο portal του ΕΒΕΘ.

Όσα μέλη διαθέτουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο portal του ΕΒΕΘ δε χρειάζεται να εκδώσουν νέο. Για τους νέους χρήστες απαιτείται η συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ.