Αύξηση 34,5% του κύκλου εργασιών για την Executive Insurance Brokers

Ο στρατηγικός στόχος που είχε θέσει για το 2010 η διοίκηση της Executive Insurance Brokers για ποιότητα – ανάπτυξη – μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, επιτυγχάνεται.  

Σημαντική   βελτίωση παρουσίασαν  όλοι οι βασικοί οικονομικοί  δείκτες  κατά το  Ά εξάμηνο  του 2010, με εντυπωσιακά αυξητικά αποτελέσματα, όπως φαίνονται στη συνέχεια:

Καθαρά  ασφάλιστρα                    αύξηση    25,4  %   (€ 9,3 εκ.)
Κύκλος εργασιών                           αύξηση    34.5  %   (έσοδα από προμήθειες) 
Νέα συμβόλαια                              αύξηση    37,5  %     
Καθαρό αποτέλεσμα περιόδου   αύξηση    64,7  %
Ίδια κεφάλαια                                 αύξηση    57,1   % 
Χρεώστες ασφαλίστρων                μείωση       4,3  %

Τα παραπάνω στοιχεία  βελτιώνουν  τα  μεγέθη του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων της εταιρείας και δημιουργούν τις καλύτερες  προϋποθέσεις για μια  αισιόδοξη πορεία στο σύνολο της χρονιάς.

Η επιλεκτική ανάπτυξη συνεργασιών καθώς επίσης και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση πρωτοποριακών ποιοτικών συστημάτων εξυπηρέτησης, προς συνεργάτες και πελάτες, όπως  τα EXECUTIVE  web BROKER και EXECUTIVE  Help αποτέλεσαν σημαντικά εργαλεία για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Η διοίκηση της Executive Insurance Brokers εκφράζει τη βεβαιότητα  ότι με τη συμπαράσταση των συνεργατών και του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας  θα επιτευχθεί στο σύνολό του  το εταιρικό πλάνο του 2010.