Συνέδριο για τη Solvency II από την SAS

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση στην Ελλάδα, η SAS διοργανώνει το συνέδριο «Your Roadmap to Solvency II» και στην Κύπρο, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hulton της Λευκωσίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα δοθεί έμφαση στις σημαντικές απαιτήσεις εφαρμογής της οδηγίας. Θα δοθούν επίσης, απαντήσεις όσον αφορά κρίσιμες πλευρές που έχουν να κάνουν με την ακρίβεια και την πληρότητα της προσαρμογής στη Solvency II και παρουσιαστεί, μια βασική κατεύθυνση για το πώς μπορεί να γίνει έγκαιρα και στα πλαίσια του εκάστοτε προϋπολογισμού η προσαρμογή.

Και όλα αυτά με δεδομένο ότι  ο χρόνος αποτελεί κρίσιμη διάσταση για την επιτυχημένη εφαρμογή μιας φιλοσοφίας κινδύνου που θα εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις του Solvency II.

Όπως αναφέρει η SAS, η προετοιμασία για την εφαρμογή της οδηγίας έχει καθυστερήσει και θα πρέπει να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν. Ακόμα και οι καλύτερα προετοιμασμένες επιχειρήσεις έχουν ακόμα πολλά βήματα να διανύσουν σε αυτήν την κατεύθυνση. 

Όπως αναφέρεται σχετικά, τη Solvency II, είναι ένα πλαίσιο διαχείρισης κινδύνου που απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συμμόρφωση από την πλευρά των ασφαλιστικών εταιριών. Εμπλέκει επίσης μεγάλο αριθμό τμημάτων και διευθύνσεων απαιτώντας υψηλό βαθμό ομοφωνίας και ακρίβειας.

To συνέδριο απευθύνεται αποκλειστικά σε CEOs, ανώτερα διευθυντικά στελέχη διαχείρισης κινδύνων, οικονομικούς διευθυντές (CFOs), υπεύθυνους αναλογιστές και ρυθμιστικούς φορείς του χρηματοοικονομικού τομέα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαραίτητη η εγγραφή, όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ελπίδα Καλλία, Marketing Manager, SAS Institute SA: 210-6898730.