Kάρτα «Φροντίδα Υγείας» από την Cromar για πελάτες και συνεργάτες

Για άλλη μία φορά η Cromar κάνει τη διαφορά, προσφέροντας ουσιαστικά όπλα στη φαρέτρα των συνεργατών της, αλλά και ανταπόδοση εμπιστοσύνης προς όλους τους πελάτες της.

Από το 2009 έχει ξεκινήσει συνεργασία που συνεχώς αναβαθμίζεται, με ένα από τα πλέον αξιόπιστα διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα, τη “ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε.” και προσφέρει χωρίς κανένα κόστος τη σχετική κάρτα ειδικών προνομίων.

Η κάρτα αυτή, έχουν μεριμνήσει να μπορεί να εξυπηρετήσει πέραν από τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της και τους τυχόν

1. Συνεταίρους και
2. Εργαζομένους εάν πρόκειται για  επιχείρηση, 
3. (συζύγους και τα τέκνα για όλους τους δικαιούχους).

Η πολύτιμη κάρτα παρέχει στα εγγεγραμμένα μέλη για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας με την εταιρία Cromar, για όλες τις κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις στις μονάδες δικτύου της ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ σε απεριόριστη χρήση:

- Τιμές Κρατικού Τιμολογίου (σύμφωνα με ΦΕΚ 62/30.4.91), και  μεγάλη έκπτωση για εξετάσεις που δε συμπεριλαμβάνονται σε αυτό
- Ιατρικές επισκέψεις στην προνομιακή τιμή των € 20, στις μονάδες της ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, στις κλινικές ειδικότητες, Καρδιολόγου, Παθολόγου, Ω.Ρ.Λ. & Οφθαλμιάτρου

Στο κέντρο, πραγματοποιούνται επίσης:
1. Ειδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου με χαμηλότατες προσυμφωνημένες τιμές.
2. Εξειδικευμένες εξετάσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος, όπως αξονική (αναίμακτη) στεφανιογραφία / αγγειογραφία, αξονική εικονική ενδοσκόπιση (κολονοσκόπιση) κ.ά., καθώς και εξετάσεις εξωσωματικής γονιμοποίησης).

Αυτή την εποχή,  που έχουμε πληθώρα ανοιχτών μετώπων, θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την προστασία της υγείας μας και την προστασία του εισοδήματός μας και η Cromar αποδεικνύει ότι συμβάλλει χωρίς κόστος ουσιαστικά σε αυτή την προσπάθεια με μία παροχή, που άλλες ασφαλιστικές στο χώρο χρεώνουν με καθόλου ευκαταφρόνητα ασφάλιστρα!