Cromar, Νέα Παροχή εξυπηρέτησης στον κλάδο Αυτοκινήτων με την Carglass

Στην Cromar, ο κλάδος Αυτοκινήτων λειτουργεί υποστηρικτικά στους άλλους κλάδους που η εταιρεία δραστηριοποιείται.
Σαν κλάδος εξυπηρέτησης πελατών της όμως, δεν παύει να εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της, που απαιτεί ό,τι παρέχει να το πράττει με τον καλύτερο και συνεχώς βελτιούμενο τρόπο.

Προς τούτο και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ CARGLASS ME IΣΧΥ ΑΠΟ 1.9.10:

Η Carglass Hellas, είναι μέλος της πολυεθνικής εταιρίας Belron International, ηγέτιδας δύναμης στην παγκόσμια αγορά αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτων παντός τύπου.

Λειτουργεί με ίδια καταστήματα, κινητές μονάδες και 70 συνεργάτες σε όλη τη χώρα.Τα κρύσταλλά της είναι αυθεντικά κρύσταλλα αυτοκινήτων, που έχουν παραχθεί από τα σημαντικότερα εργοστάσια παραγωγής κρυστάλλων αυτοκινήτων (Original Equipment Manufactures), κατ’αποκλειστικότητα κόλλες ταχείας πήξεως της Dow Automotive που επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να φεύγουν σε πολύ λίγο χρόνο από τα συνεργεία της. Απόλυτα εξειδικευμένοι τοποθετητές κρυστάλλων, υψηλότατα standards ασφαλείας και εφαρμογή της καινοτόμου και παγκοσμίως κατοχυρωμένης μεθόδου επισκευής παρμπρίζ Glass Medic.

Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή η κίνηση, θα συμβάλει στην εδραίωση της ποιοτικής αξιολόγησης της Cromar στον πολύπαθο χώρο μας, προσφέροντας εναλλακτικές συνεργασίες υψηλού επιπέδου.