Νέα σειρά προϊόντων ING 2010

Η ING, ανταποκρινόμενη στις σημερινές ανάγκες και τις συνθήκες της αγοράς, δημιούργησε τη σειρά προϊόντων με την ονομασία ING 2010, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία στην πρόληψη, την ασφάλεια και την εξασφάλιση. Η νέα σειρά προϊόντων της ING αποτελεί μία οικονομική πρόταση, αφού περιλαμβάνει ένα ιδιαιτέρως προσιτό ασφάλιστρο, αλλά και ένα ευέλικτο σχήμα, καθώς προσφέρει τρεις επιλογές για όλους όσους θέλουν ένα επιπλέον εισόδημα για: 

1. την κάλυψη των μελλοντικών οικονομικών τους αναγκών
2. την προστασία από το απρόοπτο
3. τη στήριξη της οικογένειάς τους.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη σειρά είναι το ING Το εισόδημά μου, το ING Η προστασία μου και το ING Η οικογένειά μου.

Το προϊόν ING Η οικογένειά μου δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους και την οικογένειά τους ένα κεφάλαιο, σε περίπτωση που βρεθούν εκτός αγοράς εργασίας για λόγους υγείας, ή σε περίπτωση που προκύψει κάποια σοβαρή ασθένεια ή ατύχημα ή απώλεια ζωής. Καταβάλλοντας ένα ιδιαιτέρως προσιτό ασφάλιστρο, ο οικογενειάρχης μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια για το μέλλον, αφού θα είναι εξασφαλισμένος χωρίς να επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορεί να ελέγξει. 

Η πρόταση ING Η προστασία μου αποτελεί μία προσιτή λύση για όλους όσους θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν από απρόβλεπτη ανάγκη λόγω ασθένειας ή ατυχήματος. Καταβάλλοντας ένα προσιτό ασφάλιστρο ο ενδιαφερόμενος εξασφαλίζει ένα κεφάλαιο για:

1. την κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων
2. τη διάγνωση σοβαρής ασθένειας
3. την απώλεια εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Για όλους όσους επιθυμούν ένα επιπλέον εισόδημα στο μέλλον, η ING προσφέρει τη λύση ING Το Εισόδημά μου, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να καλύψει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αύριο, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της ζωής του. Με αυτό το πρόγραμμα, ο πελάτης εξασφαλίζει ένα εγγυημένο κεφάλαιο για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στο μέλλον.

Η σειρά προϊόντων ING 2010 δημιουργήθηκε ώστε να ανταποκριθεί στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Οι  Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της ING βρίσκονται δίπλα στον πελάτη για να του παρέχουν επαγγελματική συμβουλή και άμεση εξυπηρέτηση, ώστε να επιλέξει από τη σειρά ING 2010 το προϊόν που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του ανάγκες και στις δικές του οικονομικές δυνατότητες.