Τα success stories της Chartis

Για την Chartis η είσοδος σε νέες ή υπο-εξυπηρετούμενες ασφαλιστικά αγορές, η συνεχής εξέλιξη των ασφαλιστικών λύσεων που προσφέρουμε σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και η επένδυση σε τομείς στους οποίους διαθέτουμε ξεχωριστή τεχνογνωσία αποτελούν τρεις στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης.

Στοχεύοντας σε τομείς (segments) της αγοράς που για μία σειρά από λόγους δεν έχουν τύχει της απαραίτητης προσοχής, επιχειρούμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση με μία διαφορετική επιχειρηματική ματιά. Μετά από μία λεπτομερή ανάλυση των χαρακτηριστικών αλλά και όλων των παραμέτρων που συνθέτουν την αγορά που στοχεύουμε – θεσμικό πλαίσιο, ανταγωνισμός, κανάλια διανομής, αγοραστικές συνήθειες – δημιουργούμε το κατάλληλο προϊόν. 

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η χωρητικότητα της Chartis τόσο στην χώρα μας όσο και διεθνώς μας επιτρέπει να διαθέτουμε προϊόντα που καλύπτουν κάθετα κάθε ασφαλίσιμη ανάγκη των πελατών μας, προσφέροντας παράλληλα ευελιξία στην επιλογή του προϊόντος και στη διαμόρφωση του επιθυμητού κόστους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο επιτυχημένος τρόπος προσέγγισης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (400 κατηγορίες αυτών) με τη δημιουργία ενός αυτόνομου κλάδου και τη διάθεση ενός πολύ-ασφαλιστηρίου που είναι μοναδικά καινοτόμο στην αγορά μας όπως επίσης και η Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης με εξειδικευμένες καλύψεις για 22 επαγγελματικές κατηγορίες / ειδικότητες.

Είναι, όμως, απόλυτη πεποίθησή μας ότι η διαχείριση των αποζημιώσεων με τεχνογνωσία αλλά και με διαδικασίες διαφανείς, δίκαιες και γρήγορες είναι αυτό που αποτελεί την ουσιαστική διαφορά, δίνοντας στην Chartis καίριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μαζί με τους συνεργάτες μας, με τους οποίους πάντοτε ανταλλάσσουμε απόψεις, συνεχίζουμε να εξετάζουμε συγκεκριμένους τομείς, δουλεύοντας για τα επόμενα success stories της Chartis και της αγοράς μας.