Συνεργασία CONET και Softwhere μέσω i-View

Η Conet με την Softwhere Ε.Π.Ε. προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία με στόχο την δημιουργία ιδιαίτερων υπηρεσιών στον χώρο και την διασύνδεση του Λογισμικού i-View με το site conet.gr το οποία αποτελούν καθημερινό σημείο αναφοράς σε συνεργάτες του ασφαλιστικού χώρου.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί το πρώτο δείγμα για το πως μπορούν να συνυπάρξουν δύο επαγγελματίες οι οποίοι εξειδικεύονται ο καθένας ξεχωριστά στον χώρο του και να εκμεταλλευτούν την ευελιξία της τεχνολογίας και της γνώσης, ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν ιδιαίτερες υπηρεσίες και αυτοματοποιήσεις.

«Η CONET επιδιώκει την συνεργασία με επαγγελματίες που συμμερίζονται το στρατηγικό της όραμα. Η Softwhere ΕΠΕ με το i-View ανοίγει έναν νέο δρόμο στον χώρο των ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων. 

Η CONET σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με την Softwhere ΕΠΕ ώστε μέσα από το i-View οι διαμεσολαβούντες να πετυχαίνουν την ηλεκτρονική διασύνδεση με τις ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς και την σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητάς τους.», δηλώνει ο κ. Χρήστος Ανδριτσογιάννης, Γενικός Διευθυντής της Conet «Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Conet λόγω της εξειδίκευσή της στο χώρο των τιμολογήσεων αλλά και της online έκδοσης που διαθέτει. 

Η οργάνωση, η γνώση, η φερεγγυότητα, το αποτέλεσμα στους συνεργάτες, αλλά και η απλή χρήση του conet.gr είναι για εμάς τα στοιχεία που ολοκληρώνουν τη θετική εικόνα και μας εμπνέουν την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για τη στρατηγική ανάπτυξή μας σε θέματα τιμολόγησης και online έκδοσης», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της Softwhere, κ. Μανώλης Κάτρης.

Η Conet διαθέτει τις υπηρεσίες της αποκλειστικά μέσω του internet υλοποιώντας ένα ηλεκτρονικό κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών και διεκπεραίωσης ασφαλιστικών εργασιών μεταξύ όλων όσων δραστηριοποιούνται στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Για τις ασφαλιστικές εταιρείες η CONET δημιουργεί τη τεχνολογική υποδομή μέσω της οποίας ολόκληρο το δίκτυο συνεργατών τους μπορεί να εκτελεί τις διάφορες ασφαλιστικές εργασίες που επιθυμεί online μέσα από το internet. 

Η CONET στοχεύει στην δημιουργία απλών και αξιόπιστων υπηρεσιών για όλους τους διαμεσολαβούντες μέσω της συνεργασίας με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και με όλους του παρόχους ασφαλιστικού λογισμικού. Η Softwhere Ε.Π.Ε. είναι εταιρία πληροφορικής η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έχοντας στελέχη που δραστηριοποιούνται στον Ασφαλιστικό
χώρο από το 1997. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Softwhere αφορούν τη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων-πελατών της, τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας αυτών και παράλληλα την εξασφάλιση θετικής και ολοκληρωμένης εικόνας απέναντι στους πελάτες της. 

Η Softwhere ΕΠΕ είναι Microsoft Certified Gold Member, κατέχει το Competency I.S.V./Software Solutions, το competency Microsoft Business Solutions και είναι Microsoft Small Business Specialist. Επίσης κατέχει την πιστοποίηση για το Microsoft Dynamics CRM σε όλους τους τομείς Application, Customization, Installation. Το λογισμικό της για την πλήρη διαχείριση χαρτοφυλακίου έχει την εμπορική επωνυμία i-View.