H Eυρωπαϊκη Πίστη υποστηρίζει Το Orama Business Suite της Q&R

Την λύση της εταιρείας Quality & Reliability A.E που βασίζεται στο προϊόν της ORAMA ERP Business Suite 10g, επέλεξε η εταιρεία Eυρωπαϊκη Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., μετά από σχετική διαδικασία επιλογής λογισμικού.

Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουνίου 2010 και το έργο αναμένεται να ξεκινήσει παραγωγικά την 01/09/2010.

Το έργο συνίσταται στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση του ORAMA ERP Business Suite 10g με υποσυστήματα :

• Οικονομική Διαχείριση
• Εμπορική Διαχείριση
• Διαχείριση Χρηματο – Οικονομικών Ροών
• Διαχείριση Προϋπολογισμού
• Πληροφοριακό Σύστημα Διοίκησης – MIS

Ενώ θα υπάρξει διασύνδεση με τρίτο σύστημα για τις ανάγκες παρακολούθησης των Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Δ.Α.Κ. ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό τη διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Το Φεβρουάριο του 2010 η εταιρία μετονομάστηκε σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ., διευρύνοντας τον εταιρικό της σκοπό και εμπλουτίζοντας τις επενδυτικές υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει σε Θεσμικούς και Ιδιώτες επενδυτές, απορροφώντας την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ FΙNANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ. Οι επενδυτικές υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρία αφορούν την διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων και την διαχείριση Ιδιωτικών Χαρτοφυλακίων. 

Τα χαρτοφυλάκια σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη την προσδοκώμενη απόδοση και τον κίνδυνο που επιθυμεί να αναλάβει κάθε επενδυτής. Η επενδυτική στρατηγική των πρότυπων χαρτοφυλακίων, διαμορφώνεται μέσα από τη χρήση διαφόρων επενδυτικών εργαλείων και από μια ομάδα έμπειρων, άρτια καταρτισμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Ο κ. Θωμάς Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, της εταιρείας, δήλωσε πως «στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης της εταιρείας λαμβάνει χώρα και η συνεργασία με την εταιρία Q&R. Χάρη στην αυξημένη εμπειρία και τεχνογνωσία των συνεργατών της Q&R, τις νέες ανάγκες της εταιρείας για οργάνωση του λογιστηρίου και εναρμονισμό με το λογισμικό πρόγραμμα της μητρικής εταιρείας καθώς και την ανάγκη για δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης και αλληλεπίδρασης με νέες εφαρμογές, είναι βέβαιο ότι η καινοτόμα αυτή συνεργασία θα οδηγήσει σε αναβάθμιση και ανάπτυξη της ποιότητας παροχής υπηρεσιών της εταιρίας».

Η εταιρεία Q&R, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 170 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 80 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.