Πρόγραμμα ασφάλισης καταστήματος Victoria «AνοικτON»

Σε εποχές κρίσης η εξασφάλιση είναι απαραίτητη για τον επαγγελματία, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει πολύμορφες δυσκολίες και η προστασία της περιουσίας του καθίσταται ιδιαίτερα αναγκαία. Η ολοκληρωμένη ασφάλιση του επαγγελματία και της επιχείρησης του σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα προστασίας είναι τώρα πια γεγονός. 

Το νέο πρόγραμμα της Victoria “AνοικτON” δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον προστασίας, σε μια εποχή που η σιγουριά  είναι το κυρίαρχο ζητούμενο.

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει, η καινοτομία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στη δημιουργία νέων προϊόντων. Το ασφαλιστικό marketing της Victoria έχει πρωταρχικό στόχο να προσδώσει έναν δυναμικό χαρακτήρα στα ασφαλιστικά προϊόντα κάθε κλάδου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και την άμεση ανταπόκριση στους διαρκώς μεταβαλλόμενους κινδύνους. 

Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης καταστήματος “AνοικτON” είναι η ζωντανή απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας και η έμπρακτη εφαρμογή της ασφάλισης μιας επιχείρησης σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. 

1ο επίπεδο προστασίας – Η Ασφάλιση της περιουσίας

Σαράντα ασφαλιστικές καλύψεις (36 ενσωματωμένες στο πρόγραμμα και 4 προαιρετικές) προβλέπουν κάθε πιθανό σενάριο που μπορεί να απειλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης. 

Όλες οι παροχές όχι μόνο προσαρμόστηκαν στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά και σχεδιάστηκαν με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε από την καταγραφή επικίνδυνων γεγονότων. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα όρια των καλύψεων, έτσι ώστε οι πιθανές ζημίες να καλύπτονται πλήρως και όχι μερικώς.

Τα «ψιλά γράμματα» των όρων που ανέκαθεν δημιουργούσαν εμπόδιο στην πλήρη κατανόηση της ασφαλιστικής συμφωνίας, απλοποιήθηκαν και η δυνατότητα απόκτησης της ασφαλιστικής κάλυψης από το πρώτο ευρώ χωρίς καμία απαλλαγή τη στιγμή της αποζημίωσης, κάνει την επιλογή του  “AνοικτON” ακόμη πιο δελεαστική και συμφέρουσα. Η εγγύηση και η τεχνογνωσία της Victoria και του Ομίλου ERGO σφραγίζουν τη νέα ασφαλιστική πρόταση με ακόμη μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

2ο επίπεδο προστασίας – Η κάλυψη της Γενικής Αστικής Ευθύνης

Το δεύτερο πεδίο ασφαλιστικής δράσης του  “AνοικτON” αφορά τη γενική αστική ευθύνη του επιχειρηματία και των προστιθέντων του (π.χ. του προσωπικού του) έναντι τρίτων. Η κάλυψη αφορά την ευθύνη της επιχείρησης για σωματικές βλάβες, ή και  υλικές ζημίες, που τυχόν συμβούν σε τρίτους από τη χρήση και τη λειτουργία των χώρων και εγκαταστάσεων της επιχείρησης του ασφαλισμένου. 

Σήμερα ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις σπεύδουν να ασφαλιστούν για ζητήματα Γενικής Αστικής Ευθύνης. Τα πέντε διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης του “AνοικτON”  προβλέπουν κεφάλαια για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επχειρήσεις. 

Προαιρετικά, η Γενική Αστική Ευθύνη μπορεί να επεκταθεί με δύο συμπληρωματικές παροχές:
• Την Αστική Ευθύνη εργοδότη έναντι των εργαζομένων του
• Την Τροφική Δηλητηρίαση,  που αφορά κυρίως επιχειρήσεις εστίασης

3ο επίπεδο προστασίας  -  Το Ομαδικό Προσωπικό Ατύχημα

Τα ατυχήματα που τυχόν συμβούν στον ιδιοκτήτη ή στο υπαλληλικό προσωπικό της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, είναι το τρίτο πεδίο στο οποίο το πρόγραμμα “AνοικτON” στοχεύει.  

Οι καλύψεις της Απώλειας Ζωής, της Μόνιμης ολικής και Μερικής Ανικανότητας, του Ημερήσιου νοσοκομειακού επιδόματος και των Ιατροφαρμακευτικών εξόδων φροντίζουν για την οικονομική αποκατάσταση του ατυχήματος. 

Το πρόγραμμα του ομαδικού προσωπικού ατυχήματος, πέρα από τη χρησιμότητά του ως ασφαλιστικού προϊόντος, βοηθά στην ανάπτυξη καλού εργασιακού κλίματος, λειτουργεί παράλληλα με το οποιοδήποτε σύστημα κινήτρων και ενδυνάμωσης των σχέσεων του προσωπικού με την επιχείρηση και προσθέτει στα συν της κάθε επιχείρησης ένα ακόμη, ώστε να προσελκύσει ικανά και πιστά στελέχη.

4ο επίπεδο προστασίας – Η Επαγγελματική Νομική Προστασία

Το τέταρτο πεδίο κάλυψης του “AνοικτON”  αφορά τη Νομική Προστασία του επαγγελματία και της επιχείρησης από την D.A.S.-Hellas, θυγατρική επίσης του ομίλου ERGO. Η Νομική Προστασία επαγγελματιών και επιχειρήσεων πληρώνει τα δικαστικά έξοδα και τις αμοιβές δικηγόρων και προσφέρει:

• Νομική προστασία αποζημιώσεων
• Ποινική νομική προστασία
• Νομική προστασία επαγγελματικής στέγης

Η D.A.S. είναι ο ηγέτης της Ευρώπης στον κλάδο της και το όνομά της σε πολλές χώρες είναι συνώνυμο με την έννοια της εξειδικευμένης Νομικής Προστασίας.