Verbund: Συνεργασία με SanyoCom στον τομέα της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Στο πλαίσιο της διαρκούς επένδυσής της σε ένα εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών, με δυνατή παρουσία σε όλη τη χώρα, η Verbund, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη SanyoCom, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.
Η SanyoCom εντάσσεται στο επίσημο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Verbund και προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να μειώσουν έως και κατά 20% το λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος. Πιστή στη φιλοσοφία της για ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών μέσα από ένα και μόνο σημείο πώλησης (“one shop for all”), η SanyoCom πραγματοποιεί την είσοδό της στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των 40 καταστημάτων που ανήκουν στο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του δικτύου καταστημάτων της SanyoCom είναι σε θέση να  παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση καθώς και τη σωστή καθοδήγηση στους πελάτες του για τη δραστηριότητα της Verbund, τα προγράμματα που προσφέρει, καθώς και για τον τρόπο μεταφοράς στο δίκτυο της.
Η Verbund αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, προσφέροντας συνεχώς νέα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών καθώς και των μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων