Ο Δ. Ζορμπάς προκρίνεται ως νέος πρόεδρος του Επικουρικού

Το Επικουρικό Κεφάλαιο μπαίνει σε νέα περίοδο.  Νέο αίμα νέοι άνθρωποι από αύριο αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τα μεγάλα και σημαντικά ζητήματα που αποτελούν αγκάθι για το Ε.Κ.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς δίνουν προβάδισμα στον Δημήτρη Ζορμπά της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και του αναγνωρίζουν ότι μπορεί να αναλάβει το σημαντικό ρόλο που απαιτεί πλέον η θέση του επικεφαλής του Επικουρικού. 

Η αναγνώριση του κ. Ζορμπά και αν τελικά θα του αναγνωριστεί αυτό που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες της ασφαλιστικής αγοράς διακρίνουν σε αυτόν θα φανεί αύριο που γίνονται οι αρχαιρεσίες για το Επικουρικό. 

Σε κάθε περίπτωση το Επικουρικό βρίσκεται σε μεταίχμιο. Το μείζον θέμα που είναι τα ανασφάλιστα οχήματα και οι αποζημιώσεις που το Επικουρικό καταβάλλει χωρίς τέλος,  οι εσωτερικές διαδικασίες, η αντικειμενικόποιηση των ζημιών και πολλά άλλα θα αποτελέσουν την πρόκληση για την νέα διοίκηση. 

Μια νέα προσέγγιση με νέα άποψη.  Η μέχρι σήμερα θετική πορεία του Επικουρικού, με τα βήματα που έγιναν από την διοίκηση που αποχώρησε έχουν δημιουργήσει μια σταθερή βάση για τους επόμενους ώστε να προχωρήσουν σε άλλες παρεμβάσεις.