«Fly Away» από τη Generali

Με το πρόγραμμα «Fly Away», η Generali προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Κάθε ταξίδι είναι και μια εμπειρία. Το πρόγραμμα «Fly Away» καλύπτει κάθε ταξιδιώτη με υψηλά όρια ασφαλισμένων κεφαλαίων, μοναδικά για την ελληνική αγορά.
 

Παγκόσμια κάλυψη

Με υψηλά κεφάλαια κάλυψης και δυνατότητα επιλογής διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες, το «Fly Away» αποτελεί μοναδικό προϊόν για την ελληνική αγορά με εξελιγμένα προνόμια και παροχές. Η συμβουλευτική υποστήριξη για το ταξίδι από το Generali Call Center σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, δίνει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να αισθάνεται ασφαλής οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η Generali έχει αποδείξει ότι ασφάλεια σημαίνει παροχή κάλυψης στον πελάτη της ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεται. Γι’ αυτό το λόγο, δεσμεύεται ότι η καταβολή κάθε νόμιμης αποζημίωσης γίνεται εντός 24 ωρών από την ημερομηνία συμπλήρωσης του φακέλου, ανεξάρτητα από το ύψος της αποζημίωσης και απαλλάσσει από γραφειοκρατικές διαδικασίες με την κατάθεση του σχετικού ποσού απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου.

Βασικές Καλύψεις

• Ταξίδι
Αν χρειαστεί να διακοπεί το ταξίδι και ο ασφαλισμένος να επιστρέψει αιφνίδια στον τόπο μόνιμης διαμονής του για κάποιον απρόβλεπτο λόγο, το «Fly Away» καλύπτει τα έξοδα της επιστροφής, καθώς και τα έξοδα που έχει προκαταβάλει για τις μέρες που ακυρώθηκαν και αφορούν είτε τον ασφαλισμένο άμεσα είτε το συνοδό του είτε συγγενή πρώτου βαθμού.

Επίσης, ο ασφαλισμένος αποζημιώνεται σε περίπτωση καθυστέρησης του ταξιδιού μετά τη συμπλήρωση δώδεκα ωρών από την ώρα της προγραμματισμένης αναχώρησης, καθώς και σε περίπτωση ακύρωσης προγραμματισμένου ταξιδιού, λόγω καθυστέρησης αναχώρησης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 24 ώρες μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης.

• Ασφάλιση αποσκευών
Η Generali με το «Fly Away» καταβάλλει αποζημίωση για ολική απώλεια ή καθυστέρηση άφιξης των αποσκευών. Επίσης, καλύπτονται τα έξοδα για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης των αποσκευών στον τελικό προορισμό για διάστημα μεγαλύτερο των έξι (6) ωρών.

• Έκτακτα Έξοδα Υγείας
To «Fly Away» καλύπτει εξ ολοκλήρου έκτακτα έξοδα στο εξωτερικό σε συνεννόηση του Generali Call Center (Συντονιστικό Κέντρο της Generali) και του θεράποντος ιατρού, για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων υγείας, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, καθώς και δαπάνες για υγειονομική μεταφορά στη χώρα μόνιμης διαμονής.

Στο ασφαλισμένο κεφάλαιο των έκτακτων εξόδων συμπεριλαμβάνονται:
– Νοσηλεία σε νοσοκομείο και χειρουργική επέμβαση
– Επείγοντα οδοντιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση του πόνου
– Ιατρική μεταφορά στη χώρα μόνιμης διαμονής με αερομεταφορά ή άλλο διαθέσιμο μέσο
– Μεταφορά και διαμονή (στον τόπο νοσηλείας) ενός μέλους της οικογένειάς, προκειμένου να φροντίσει τον ασφαλισμένο και να τον συνοδεύσει κατά την επιστροφή στη χώρα μόνιμης διαμονής
– Μεταφορά σορού στον τόπο μόνιμης διαμονής του ασφαλισμένου

• Κλοπή Χρημάτων, απώλεια ή κλοπή Ταξιδιωτικών Εγγράφων και Διαβατηρίου
Σε περίπτωση κλοπής χρημάτων, η Generali αποζημιώνει τον ασφαλισμένο. Επιπλέον, καλύπτεται η αξία των εγγράφων (πράσινη κάρτα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, διεθνής άδεια οδήγησης, εισιτήρια ταξιδιού, αστυνομική ταυτότητα και δελτίο κράτησης ξενοδοχείου – voucher) και τα έξοδα που θα πραγματοποιήσει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής τους.

• Αεροπειρατεία ή απαγωγή
Για κάθε ημέρα ομηρίας λόγω αεροπειρατείας ή απαγωγής, το «Fly Away»; καταβάλλει αποζημίωση.
• Αστική ευθύνη
Ο ασφαλισμένος καλύπτεται από το «Fly Away», σε περίπτωση πρόκλησης σωματικών βλαβών ή / και υλικών ζημιών σε τρίτους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, από λάθη ή παραλείψεις δικές του ή άλλων προσώπων των οποίων φέρει την ευθύνη.

• Προσωπικό ατύχημα
Με το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλειας «Fly Away», ο ασφαλισμένος καλύπτεται από κάθε κίνδυνο σε κάθε περίπτωση. Έτσι, σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας,
που εμποδίζει τον ασφαλισμένο στην άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος ή εργασίας με αμοιβή ή κέρδος, εξ αιτίας ατυχήματος (κατά τη διάρκεια του ταξιδιού) ή επιπλοκών του,
καταβάλλεται το ασφαλισμένο κεφάλαιο ή ποσοστό αποζημίωσης επί του ασφαλισμένου κεφαλαίου, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει επιλεχθεί.