Ταξίδι κινήτρων του Δικτύου Ζωής της Generali στη Νέα Υόρκη

Τη Νέα Υόρκη ή το Μεγάλο Μήλο, την πόλη-πρωτεύουσα του σύγχρονου κόσμου επισκέφθηκαν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali για ένα ταξίδι-σταθμό στην πορεία προς την κορυφή της επιτυχίας. 

Επτά ημέρες οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali ένοιωσαν τον παλμό μιας πόλης που δεν κοιμάται πότε, μιας πόλης των έντονων αντιθέσεων, της Wall Street και του Σόχο, του Μανχάταν και του Μπρονξ, της παγκόσμιας κουλτούρας αλλά και του διεθνούς glam. 

Έχοντας σαν βάση εξόρμησης το θρυλικό «The Plaza Hotel» απέναντι από το Central park, oι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali γνώρισαν μοναδικές εμπειρίες επισκεπτόμενοι όλα τα ονομαστά «στέκια» και μουσεία της πιο κινηματογραφημένης πόλης του κόσμου. 

Την ονομαστή Times Square, το Broadway με τα πολυάριθμα θέατρά του, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την 5η Λεωφόρο. Αλλά και το Metropolitan Museum of Art, μέχρι το Σημείο Μηδέν, όπου κάποτε στέκονταν οι δίδυμοι πύργοι.

Απογευματινός προορισμός το διάσημο κτίριο του Rockefeller όπου στον 70ο όροφο βρίσκεται το περίφημο Top of the Rock, το παρατηρητήριο με την καλύτερη, πανοραμική θέα στη πόλη όπου οι κορυφαίοι της Generali είχαν την ευκαιρία να δουν την Νέα Υόρκη από ψηλά λίγο πριν νυχτώσει. Κορυφαία στιγμή αναμφίβολα η άποψη της πόλης από ελικόπτερο το οποίο πέταξε μόνο γι’ αυτούς. 

Οι επιβάτες του απόλαυσαν μία θέα που κόβει την ανάσα σε όσους βέβαια δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τον κόσμο από ψηλά όπως οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali. 

GeneraliΚαι από τον αέρα στο…νερό. Μετά το ελικόπτερο οι συνεργάτες του Ομίλου απόλαυσαν μία prive κρουαζιέρα. Θαύμασαν τη Νέα Υόρκη και τις μεγάλες γέφυρες από το τα ποτάμια και επισκέφθηκαν το νησί Έλλις και το Άγαλμα της Ελευθερίας. 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά από μία μαγική βραδιά στο θέατρο Winter Garden όπου παρακολούθησαν το πασίγνωστο μιούζικαλ, Mama Mia, ακολούθησε μία «σπουδή» στο Woodbury Commons, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Η γυμναστική με ποδήλατο στο Central park ήταν επίσης στο πρόγραμμα αφού η Generali φροντίζει να κρατά τους συνεργάτες της πάντα σε φόρμα. Γεμάτοι ενέργεια δεν είναι τυχαίο ότι τη μεγάλη βραδιά στο αποχαιρετιστήριο δείπνο στην μεγαλειώδη αίθουσα «Terrace Room» του ξενοδοχείου The Plaza, επέλεξαν ως επόμενο ταξίδι για τους πρώτους των πρώτων ένα σαφάρι στην Αφρική δίνοντας υπόσχεση ότι θα είναι και πάλι παρόντες…