Η ετήσια συνάντηση κορυφαίων ασφαλιστών MDRT στο Βανκούβερ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Βανκούβερ του Καναδά το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο των  μελών του διεθνούς οργανισμού MDRT (MILLION DOLLAR ROUND TABLE) από  13-17/06/2010.

Περίπου 6.500 μέλη του MDRT παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου από 75 χώρες. Η ελληνική συμμετοχή και εκπροσώπηση αποτελείτο από 30 άτομα, ικανότατους ασφαλιστικούς συμβούλους, μέλη του οργανισμού καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας.

Πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, υψηλές δεξιότητες και απόδοση ήταν μερικές από τις ιδιότητες που εμπνεύστηκαν οι σύνεδροι από την εντυπωσιακή παρουσίαση του πιλότου των Blue Angels  κ. John Foley!   Όταν κάνεις πρωταθλητισμό – είπε ο ομιλητής – και πιάνεις πολλά «g» αγγίζοντας τα όρια, χρειάζεσαι να έχεις ανθρώπους που σε υποστηρίζουν!

Επίσης τονίσθηκε η ανάγκη του ολοκληρωμένου ατόμου διατηρώντας ισορροπία στην προσωπική ζωή, την καριέρα και την οικογένεια. Αίσθηση προκάλεσε η εκτεταμένη αναφορά για την αναπλήρωση του εισοδήματος από την ιδιωτική ασφάλιση κατά την ηλικία της συνταξιοδότησης, πρόβλημα που φαίνεται πως δεν είναι τοπικό πλέον αλλά παγκόσμιο! Σημαντικό μέρος της λύσης προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση, καθώς η «πίστωση θνησιμότητας» δίνει την υπεραπόδοση σε αυτά τα συνταξιοδοτικά  προγράμματα.

Τέλος δόθηκε η ευκαιρία στην ελληνική αποστολή να διαφημίσει το πρώτο πανευρωπαϊκό συνέδριο του MDRT στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής στις 2-4/2/2011 όπου υπολογίζεται να το παρακολουθήσουν 2500 περίπου σύνεδροι-ασφαλιστικοί σύμβουλοι από όλη την Ευρώπη.