Victoria: Η ανάπτυξη θα προσεγγίσει το 50%

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας μιλώντας στο iw για τη Victoria, τόνισε πως «έχουμε πολλούς ασφαλιστικούς συμβούλους που δεν είναι με το καθεστώς του agency και δουλεύουν αποκλειστικά με εμάς και πιστεύω ότι στο μέλλον θα είναι καλύτερα να δουλεύει κανείς με αυτόν τον τρόπο.

Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούμαστε εστιάζοντας περάν των άλλων, στη διαχείριση κινδύνου και στο σωστό underwriting.

Όσον αφορά τις προμήθειες επί των ασφαλίστρων, όπως γνωρίζουμε είναι πολύ υψηλές, και είναι ακόμα υψηλότερες αν τις συνδυάσουμε με το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται στον πελάτη. Αλλά η αγορά αποφασίζει γι’ αυτό.

Πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι διαφορετικό και ότι προσεχώς το επίπεδο των προμηθειών θα περιοριστεί κάτι που δεν είναι αρνητικό, το αντίθετο μάλιστα.

Σε ότι αφορά την ανάπτυξη περιμένουμε εφέτος να προσεγγίσει τα επίπεδα του 50% μετά τη συνεργασία και με την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ έχουμε πάντα μετακινήσεις δικτύων σε πιο αξιόπιστες εταιρίες. Ήδη με την Τράπεζα Πειραιώς έχουμε ανάπτυξη 35% – 36%, που είναι κάτι πολύ σημαντικό».