H Alico βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της

H Alico τίμησε και φέτος τους κορυφαίους Συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε. Η εταιρεία, η οποία εδώ και 46 χρόνια έφερε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στην Ελλάδα και διακρίνεται διαχρονικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξή του, βράβευσε στις αρχές Ιουνίου τους πρώτους των πρώτων.
 
Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και στις οποίες συγκεντρώθηκαν οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και τα στελέχη της Δύναμης Πωλήσεων, η αποφασιστικότητα και η αισιοδοξία ήταν παραπάνω από εμφανείς.

Ο Πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Alico, κ. Α. Βασιλείου τίμησε με την παρουσία του το Συνέδριο και την τελετή απονομής Βραβείων, επικεφαλής των στελεχών της Εταιρίας.

Στις σημερινές εξελίξεις, αλλά και στις προοπτικές που ανοίγονται για τους πραγματικούς επαγγελματίες αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer της Alico, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Οι πρόσφατες εξελίξεις σε επίπεδο οικονομίας, παγκόσμιας και ελληνικής, σε επίπεδο ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και μέσα στην δική μας οικογένεια, δημιουργούν ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. Είναι στο δικό μας χέρι να αποδειχθούμε πιο δυνατοί από την κάθε δυσκολία και να μετατρέψουμε αυτές τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Η εταιρεία, στηριζόμενη σε όλες εκείνες τις αρχές που ανέδειξαν την Alico σε ηγέτη της Ασφαλιστικής Αγοράς Ζωής στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει κάθε της περιοχή με στόχο την προστασία και το συμφέρον όλων αυτών που συνθέτουν την εταιρία : Ασφαλισμένων, Ασφαλιστών, Προσωπικού, Μετόχων, αλλά και της ίδιας της Ελληνικής Κοινωνίας, μέσα στην οποία λειτουργεί και αναπτύσσεται».

Ο κ. Α. Βασιλείου στην ομιλία του συνεχάρη τους συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πέρασε, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Αναφερόμενος στη σημερινή οικονομική συγκυρία και στα χρόνια που έρχονται, ο κ. Α. Βασιλείου τόνισε ότι η αγορά έχει ανάγκη την στήριξη που μπορεί να προσφέρει η Ιδιωτική Ασφάλιση. Η Alico μπορεί να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της και να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες των ασφαλισμένων της.

Στο σημερινό περιβάλλον η Alico θα σταθεί στο πλευρό όλων των ανθρώπων της, οι οποίοι έχουν την αποφασιστικότητα να ανταποκριθούν στο χρέος τους απέναντι στους ασφαλισμένους, αλλά και στον εαυτό τους και την οικογένειά τους.