Ο ΠΣΑΣ βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

 Για άλλη μία χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της χώρας για το έτος 2009. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα, την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010.

Οι επίσημοι πολλοί, η προσέλευση των Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους εκπροσώπους των εταιρειών, αλλά και του κλαδικού τύπου να συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση της ζεστής και συναδελφικής ατμόσφαιρας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βραβεύθηκαν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το 2009, τίτλος ιδιαίτερα τιμητικός, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται. Ο τίτλος του Κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου για τον Π.Σ.Α..Σ είναι εξαιρετικά τιμητικός, γιατί απονέμεται από το Σύνδεσμο και δίνεται μόνο μια φορά σε κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

Οι κορυφαίοι για το  2009 είναι:

-στον κλάδο Ζωής η/ο  κ. Σταυρούλα Επιτροπάκη     της  ΄΄Interamerican΄΄

-στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων η/ο  κ. Kωνσταντίνος Αλεξόπουλος  της ΄΄International Life ΄΄

-στον κλάδο Αμοιβαίων Κεφαλαίων, δεν προτάθηκε κανείς.

Τα βραβεία απένειμαν αντίστοιχα οι κ.κ. Γεώργιος Πέτσας, Πρόεδρος της ΕπΕΙΑ και ο  Γεώργιος Χιώτης , Καθηγητής και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Εκπαίδευσης & Εξετάσεων Διαμεσολαβούντων. Ακολούθησαν οι Βραβεύσεις  ΠΣΑΣ-MDRT , από τον Πρόεδρο MDRT Ελλάδος, κ. Γιάννη Χατζάκη.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε  η Πρόεδρος, κ. Ελένη Γρυπάρη, η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε στα τεκτενόμενα της Ασφαλιστικής Αγοράς. Μεταξύ άλλων πρότεινε η  Πολιτεία να καθιερώσει θεματοφύλακα για την διασφάλιση των αποθεματικών  των εταιρειών, για να εξαλειφθούν τα φαινόμενα ΄΄τύπου Ασπίδος΄΄

Οι εταιρείες να φροντίσουν να παρέχουν Ασφαλιστικές λύσεις που να σέβονται τα οικονομικά συμφέροντα των Καταναλωτών. Οι περαστικοί στο επάγγελμα δεν έχουν θέση.(επισυνάπτεται η ομιλία) .

Στην συνεχεία η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία των Προέδρων-Εκπροσώπων των έξι (6) Πρωτοβάθμιων Σωματείων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι υπέγραψαν  την ίδρυση της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος με την επωνυμία ΟΑΔΕ. Άλλο ένα όνειρο ετών πραγματοποιήθηκε. 

Συντελεστές της καταπληκτικής αυτής βραδιάς ήταν:
 Platinum Xορηγός: ALICO
Gold χορηγοί: Εθνική Ασφαλιστική & Interamerican.
Χορηγοί: ALLIANZ, EFG EUROLIFE, INTERNATIONAL LIFE, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ε.Ε.Π) και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός LDL, της οποίας η Πρόεδρος κ. Μελίνα Σταυρίδου προσέφερε τους πίνακες ζωγραφικής που κέρδισαν η κ Ειρήνη Μπουρτζίκου από την ING , με την υπ. Αριθμ.0604 πρόσκληση  και από πλευράς εταιρειών τον δεύτερο πίνακα, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική με τον υπ. Αριθμ. 543 λαχνό.
Χορηγός επικοινωνίας ήταν η  Ασφαλιστική Αγόρα –Δημήτρης Ρουχωτάς.