Ταξίδεψε στο DUBAI η ΑΤΕ Ασφαλιστική

Ταξίδι Πωλήσεων στο DUBAI και  ABU DHABI πραγματοποίησε η ΑΤΕ Ασφαλιστική προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε 75 συνεργάτες  – επιτυχόντες στον ετήσιο Διαγωνισμό Πωλήσεων. Στο ταξίδι συμμετείχαν συνεργάτες από όλα τα Δίκτυα Πωλήσεων, Bancassurance, Εταιρικό, και Πρακτορειακό.  

Το group κατέλυσε σε ένα από τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία του DUBAI, δίπλα από το υψηλότερο κτίριο του κόσμου «Burj Dubai» ύψος 860 μέτρων σε ένα σύμπλεγμα από 250 ουρανοξύστες σύγχρονης αρχιτεκτονικής.    

Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης που «ενώνει» την Δύση με την Ανατολή, θαύμασαν το μεγαλύτερο τεχνητό νησί του κόσμου, το Palm island, και το ξακουστό ξενοδοχείο BURJ  Al Arab.

Η ρομαντική «Βενετία» του DUBAI, το MADINAT JUMEIRA  με τις λίμνες και τα τεχνητά κανάλια εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες.

Μοναδική εμπειρία αποτέλεσε το ΣΑΦΑΡΙ με Jeep 4Χ4 που πραγματοποιήθηκε στην έρημο αυξάνοντας την αδρεναλίνη όλων.

Παράλληλα, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τη Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρίας και να συζητήσουν τις εξελίξεις τις αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ι. Χατζηιωσήφ σε ομιλία του σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε Ξενοδοχείο στο τεχνητό νησί Yas Island στο ABU DHABI δίπλα στην πίστα της F1, αναφέρθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας  καθώς και για τους στόχους που θέτει η εταιρία για  το 2010 για περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών,  την ισχυρή παρουσία στην αγορά και την οικονομική της ευρωστία. Στην συγκέντρωση τοποθετήθηκαν και τα στελέχη  των Πωλήσεων των αντίστοιχων Δικτύων Α. Παπαστερνός, Σ. Βουγιουκλίδης και Α. Παπαδόπουλος.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα επόμενα ταξίδια με στόχο ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και περισσότερους συμμετέχοντες.