Υποβολή στοιχείων για τη σύνταξη του “Δελτίου Ιδιωτικής Ασφάλισης”

Η Επ.Ε.Ι.Α. ανακοίνωσε ότι η υποβολή στοιχείων για την σύνταξη του “Δελτίου Ιδιωτικής Ασφάλισης”  θα πραγματοποιηθεί με τη συμπλήρωση του πρότυπου ηλεκτρονικού αρχείου που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της  αρχής : Δημοσιεύσεις – Δελτίο Ιδιωτικής Ασφάλισης (http://www.pisc.gr/Private%20Insurance%20Bulletin.aspx).

H υποβολή των στοιχείων μέσω του νέου αυτού ηλεκτρονικού αρχείου και των πινάκων που περιλαμβάνονται σε αυτό, θα πραγματοποιηθεί με τα στοιχεία χρήσης 2009, δηλαδή τα στοιχεία του δωδεκαμήνου 01/01/09 έως 31/12/09 προκειμένου για την έκδοση του Δελτίου Ιδιωτικής Ασφάλισης έτους 2009.

Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα στοιχεία χρήσης 2009 μέσω του ηλεκτρονικού αρχείου έως την 30η Ιουνίου 3010 το αργότερο. 

Τα υποβληθέντα στοιχεία θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από τις έντυπες οικονομικές καταστάσεις ισολογισμού, γενικής εκμετάλλευσης ζωής, γενικής εκμετάλλευσης ζημιών καθώς και εκμετάλλευσης κατά κλάδο ζημιών και εκμετάλλευσης κατά κλάδο ζωής που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με το κλαδικό λογιστικό σχέδιο ασφαλιστικών επιχειρήσεων. (Π.Δ. 148/1984) όπως ισχύει.