Πρόγραμμα υγείας από την Axa Ασφαλιστική

Η Axa δημιούργησε ένα πρόγραμμα ευέλικτο, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες του ασφαλισμένου για νοσηλεία, σε συνδυασμό με μία σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις, στα πιο σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα, αλλά και επισκέψεις σε γιατρούς στο ιατρείο τους ή κατ’ οίκον.
Κάλυψη
Καλύπτεται το 100% της δαπάνης νοσηλείας σας έως του ποσού των
€ 700.000 σε περίπτωση νοσηλείας στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το 80% σε περίπτωση νοσηλείας σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Νοσηλεία

Σε περίπτωση νοσηλείας καλύπτεται η παραμονή του ασφαλισμένου με υψηλό ημερήσιο νοσήλιο, στα καλύτερα δωμάτια των μεγαλύτερων ιδιωτικών νοσοκομείων, νοσήλιο το οποίο διπλασιάζεται σε περιπτώσεις νοσηλείας στο εξωτερικό στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας καθώς και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Καλύπτονται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις που θα γίνουν στο νοσοκομείο είτε χρειαστούν νοσηλεία είτε όχι, με υψηλές αμοιβές χειρουργών / αναισθησιολόγων.

Παρέχεται η δυνατότητα να νοσηλευθεί ο ασφαλισμένος στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά νοσηλευτήρια της χώρας.

Απευθείας εξόφληση της δαπάνης νοσηλείας, αν ο ασφαλισμένος επιλέξει να νοσηλευθεί σε συμβεβλημένο νοσηλευτήριο, (συμμετέχει μόνο στο τυχόν επιπλέον ποσό).

Συμμετοχή πελάτη
Καλύπτονται όλα τα έξοδά από το πρώτο ευρώ.

Επιπλέον παροχές

Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος βρεθεί σε περιοχή που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιο έκτακτο ιατρικό περιστατικό, καλύπτονται τα έξοδα για να μεταφερθεί ο ασφαλισμένος στο κοντινότερο νοσηλευτήριο, κάνοντας χρήση της κάλυψης επείγουσας αερομεταφοράς.

Καλύπτονται τα έξοδα που θα χρειασθεί να γίνουν σε περίπτωση χρήσης αποκλειστικής νοσοκόμου ή συνοδού παιδιού.

Καλύπτονται τα έξοδα ασθενοφόρου σε περίπτωση μεταφοράς από και προς το νοσοκομείο.

Δίνεται η δυνατότητα της επιλογής να πληρώνονται τα ασφάλιστρα του ασφαλιστηρίου από την εταιρεία, σε περίπτωση ανικανότητάς για εργασία.

Σε περίπτωση νοσηλείας για σοβαρά περιστατικά και με στόχο την, όσο τον δυνατόν, καλύτερη εξυπηρέτησή σας, δίνουμε προκαταβολή το 50% της δαπάνης σας.

Κάλυψη μητρότητας

Κάλυψη υψηλού κόστους διαγνωστικές εξετάσεις / επεμβάσεις όπως:
α) αξονική τομογραφία, β) σπινθηρογραφήματα ή άλλες εξετάσεις πυρηνικής ιατρικής, γ) βιοψία, δ) πυελογραφία, ε) εγκεφαλογράφημα,
στ) γαστροσκόπηση, ζ) κυστεοσκόπηση, η) κολονοσκόπηση,
θ) ενδοσκοπήσεις πεπτικού, ουροποιητικού και αναπνευστικού (περιλαμβάνονται η λήψη βιοψιών και ενδοσκοπικών χειρισμών), ι) αγγειογραφίες και άλλες επεμβατικές ενδαγγειακές τεχνικές, ια) μαγνητική τομογραφία εφόσον μετά προκύψει ανάγκη νοσηλείας.

Διάρκεια
Το πρόγραμμα αυτό έχει ισόβια διάρκεια και συνεχίζεται η ισχύς του και μετά το πέρας των επενδυτικών /συνταξιοδοτικών καλύψεων (δεν απαιτείται η παροχή της ισόβιας ασφάλισης Ζωής για να γίνει Ισόβιο).

Αναπροσαρμογές παροχών
Ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή καλύψεων και ασφαλίστρων (εάν και εφόσον το επιθυμεί ο ασφαλισμένος), ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας του.

Επιπλέον, επειδή η πρόληψη μπορεί να προλάβει πολλά, χωρίς καμία συμμετοχή προσφέρονται

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις με το παραπεμπτικό σημείωμα του ιατρού (στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα), μέχρι του ποσού των € 800 και έκπτωση 30% σε ό,τι διαγνωστικές εξετάσεις αν χρειασθούν πέραν του ορίου των € 800.

Δωρεάν ετήσιο check up (στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα).

Κάλυψη ετησίως 10 επισκέψεις: στο ιατρείο του γιατρού που επιθυμεί ο ασφαλισμένος με € 10 ή επισκέψεις κατ’ οίκον με συμμετοχή € 20 (οι επισκέψεις ισχύουν για τους γιατρούς του συνεργαζόμενου δικτύου).