«EuroStudy Plus» από την VDV LEBEN

Σε μία εποχή που το κόστος σπουδών ή άλλης επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών είναι ιδιαίτερα υψηλό, η VDV LEBEN International με το παιδικό της πρόγραμμα μεριμνά ώστε με αυτό ο ασφαλιστής να καταβάλλει το ασφάλισμα στη λήξη της ασφάλισης ανεξάρτητα του αν ο ασφαλισμένος είναι ή όχι εν ζωή.

Στο πρόγραμμα αυτό ασφαλίζεται ο γονέας ή άλλος ενήλικος υπέρ του αποκλειστικού δικαιούχου στη λήξη, που είναι το παιδί.
Αν κατά τη διάρκεια της ασφάλισης ο ασφαλισμένος αποβιώσει, η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλλει το ασφάλιστρο έως τη λήξη. Με τον τρόπο αυτό το παιδί – δικαιούχος θα εισπράξει οπωσδήποτε το πλήρες ασφάλισμα:

• Επομένως το ασφάλισμα είναι εγγυημένο στη λήξη και μάλιστα προσαυξανόμενο από τις πραγματοποιούμενες υπεραποδόσεις

• Όσον αφορά την καταβολή του ασφαλίσματος στη λήξη, υπάρχουν οι επιλογές: 

1. της εφάπαξ καταβολής 
2. μηνιαίου επιδόματος για ορισμένο χρόνο 
3. μικτού συστήματος

• Είναι δυνατή η περίπτωση συμβαλλόμενος να είναι πρόσωπο τρίτο, διάφορο του ασφαλισμένου π.χ. συμβαλλόμενος ο παππούς, ασφαλισμένος ο πατέρας, δικαιούχος το παιδί

• Στο πρόγραμμα μπορεί να προσαρτάται κάθε συμπληρωματική κάλυψη της εταιρείας

• Επίσης να επιλέγεται αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων

• Τα οποία μπορούν να καταβάλλονται εφάπαξ ή περιοδικά κατά έτος, εξάμηνο, τρίμηνο, μήνα, με πιστωτική κάρτα ή πάγια εντολή σε τράπεζα

Όπως όλα τα ασφαλιστήρια ζωής και αυτό εκμεταλλεύεται πλήρως τη φορολογική νομοθεσία και δύναται να χρησιμοποιηθεί για παροχή δανείου από την εταιρεία.