Η Allianz συνεργάζεται με την PowerPlace

Η Allianz σχεδιάζει ένα εμπορικό προϊόν που θα είναι διαθέσιμο στην PowerPlace για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο τέλος του έτους, ενώ η ασφαλιστική εταιρεία δήλωσε ότι προτίθεται να εισάγει περισσότερα προϊόντα στην on-line αγορά το 2011. 

Ο κ. David Martin, επικεφαλής του τμήματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μεσιτικών αγορών στην Allianz, δήλωσε ότι «η PowerPlace δημιούργησε ένα συναρπαστικό μοντέλο το προηγούμενο έτος. Η δέσμευση να επενδύσουμε στη λειτουργικότητα της τεχνολογίας της, καθώς και την υποστήριξή της για τους μεσίτες μέσω της ηλεκτρονικής της αγοράς, καθιστά την PowerPlace ένα εξαιρετικά ελκυστική εταιρεία διανομής. 

Η κίνηση αυτή υποστηρίζει την ευρύτερη στρατηγική μας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επικεντρώνεται στην υποστήριξη του μεσίτη καθιστώντας ευκολότερη και ταχύτερη τη συναλλαγή του με εμάς σε μια ανταγωνιστική αγορά». 

Ο διευθύνων σύμβουλος της PowerPlace, κ. Matthew Reed, πρόσθεσε πως «δεν είναι μυστικό ότι επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με την Allianz εδώ καιρό και για αυτό είμαστε ευτυχείς που επέλεξε να γίνει μέρος της on-line αγοράς μας. 

Έχοντας την Allianz στην ομάδα μας ενισχύεται αναμφίβολα η PowerPlace και πηγαίνουμε ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας στους μεσίτες ένα one-stop-shop για τις εμπορικές ασφαλιστικές τους ανάγκες. 

Αυτό είναι μία εξαιρετική είδηση για τους μεσίτες που ήδη χρησιμοποιούν την PowerPlace καθώς και για αυτούς που σκέφτονται να τη χρησιμοποιήσουν επειδή τους δίνει πρόσβαση σε μια ακόμη ευρύτερη επιλογή ποιοτικών προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές».