«CapitaLink» από την Alico

Το πρόγραμμα «CapitaLink»από την Alico παρέχει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να αξιοποιήσει δυναμικά το κεφάλαιο που ήδη έχει αποταμιεύσει, για να μπορέσει να στηρίξει την ποιότητα ζωής του στα χρόνια που έρχονται και να υλοποιήσει τα μελλοντικά όνειρά του.

Η Alico δημιούργησε το «CapitaLink», ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις εγχώριες και διεθνείς αγορές για μακροχρόνιες τοποθετήσεις.

Σύγχρονες επενδυτικές επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες του ασφαλισμένου

Το «CapitaLink» δίνει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα πρόσβασης στις «υπεραξίες» που προσφέρουν τόσο η εγχώρια όσο και οι διεθνείς αγορές.

Το κεφάλαιο που διαθέτει ο ασφαλισμένος θα συνδεθεί με μερίδια (Unit-Linked) ενός ή περισσοτέρων από τα Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια «Alico Multifund I», «Alico Multifund II» και «Alico Multifund III», ώστε να αξιοποιηθεί σε μακροχρόνια προοπτική κάθε ευρώ που έχει αποταμιευτεί.

Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα επένδυσης σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις, προθεσμιακές καταθέσεις και χρηματικά διαθέσιμα μέσω του επενδυτικού προγράμματος «Alico Money Market».

Τα εσωτερικά μεταβλητά κεφάλαια δεν παρέχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Εφάπαξ καταβολή και επενδυτική ευελιξία

Το ύψος της εφάπαξ καταβολής καθορίζεται από τον ασφαλισμένο σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.
Το «CapitaLink»από την Alico δίνει τη δυνατότητα αποτελεσματικών συνδυασμών και επένδυσης του κεφαλαίου σας μόνο σε ένα από τα 3 εσωτερικά μεταβλητά κεφάλαια:

– «Alico Multifund I»: Συντηρητικές Επενδύσεις

– «Alico Multifund II»: Δυναμικές Επενδύσεις Εσωτερικού

– «Alico Multifund III»: Δυναμικές Επενδύσεις Εξωτερικού

είτε να κατανείμετε ποσοστιαία την επένδυσή σας σε περισσότερα από ένα από αυτά τα 3 Μεταβλητά Κεφάλαια (Multi-funding) για να αξιοποιήσετε αθροιστικά τη δυναμική διαφορετικών αγορών.

Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα επένδυσης σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις, προθεσμιακές καταθέσεις και χρηματικά διαθέσιμα μέσω του επενδυτικού προγράμματος «Alico Money Market». 

Παροχές:

Υψηλά ποσοστά επένδυσης

Στο «ALICO CapitaLink» το κεφάλαιό (εφάπαξ καταβολή) επιτυγχάνει αμέσως ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επένδυσης (98% για κεφάλαια από  15.000 ευρώ / 97% για μικρότερα κεφάλαια)

Εφάπαξ καταβολή στα μέτρα σας

Ο ασφαλισμένος μπορεί να καθορίσει ελεύθερα το ύψος του κεφαλαίου που θα επενδύσει. Η ελάχιστη εφάπαξ καταβολή που γίνεται δεκτή στο πρόγραμμα είναι τα 3.000 ευρώ

Ευελιξία

Ο ασφαλιυσμένος έχει το δικαίωμα να αλλάζει την επενδυτική του επιλογή κάθε χρόνο (χωρίς καμία χρέωση), για να την προσαρμόζει ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και η ποιότητα υπηρεσιών της Alico είναι μοναδικές εγγυήσεις για τη σωστή διαχείριση της επένδυσής 

Χωρίς προμήθειες εισόδου και εξόδου στα Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια

Το πρόγραμμα επιτρέπει στον ασφαλισμένο να εφαρμόζει τις επενδυτικές επιλογές που θέλει να κάνει χωρίς να επιβαρύνεται με προμήθειες εισόδου / εξόδου για την αγορά / πώληση μεριδίων στα Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια

Δυνατότητα επιλογής του χρονικού ορίζοντα της επένδυσης

Ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες για την αξιοποίηση του κεφαλαίου, επιλέγεται και ο χρονικός ορίζοντας της επένδυσης στο «Alico CapitaLink» (π.χ. 5, 10, 15, 20 χρόνια)