Alico: Άνοδος 9,7% στην παραγωγή ασφαλίστρων

Σημαντική αύξηση 9,7% στην παραγωγή ασφαλίστρων σημείωσε η Alico Ελλάδος κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010, με τα ασφάλιστρα να ανέρχονται σε 84.666.348 € έναντι 77.187.172 € την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Αντίστοιχα το μερίδιο αγοράς της Alico αυξήθηκε στο 13,52% από 12,28% που ήταν στο τέλος του 2009.

Σε δήλωσή του ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής :

«Μέσα σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό περιβάλλον και σε μία ασφαλιστική αγορά η οποία έχει δεχτεί σημαντικό πλήγμα αξιοπιστίας, μετά την ανάκληση αδειών λειτουργίας ορισμένων ασφαλιστικών εταιριών, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι επιτύχαμε αυτόν τον ρυθμό οργανικής ανάπτυξης, ο οποίος δεν περιέχει πρόσκτηση δικτύων και μεταφορά συμβολαίων.

Έχοντας ως προτεραιότητα το όφελος των ασφαλισμένων μας, των συνεργατών μας και των μετόχων μας, και με βασικά πλεονεκτήματα την ισχυρή οικονομική μας βάση, την υψηλή παραγωγικότητα σε όλους τους τομείς, την σωστή οργάνωση, την διεθνή τεχνογνωσία και πάνω από όλα το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και εμπειρίας των ανθρώπων μας, θα συνεχίσουμε και φέτος στον δρόμο της κερδοφόρου ανάπτυξης που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια».