Νέα υπηρεσία eurofire alarm-fire insurance protection

Η υπηρεσία Eurofire alarm  είναι μια υπηρεσία η οποία παρέχει μέσω δορυφορικής ανίχνευσης έγκαιρα ειδοποιήσεις σε περίπτωση πυρκαγιάς κοντά στην περιουσία του πελάτη. 

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω πλήθους δορυφόρων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο πελάτης δηλώνει το επίκεντρο παρακολούθησης και η υπηρεσία eurofire alarm, μέσω των δορυφόρων επιτηρεί την περιοχή σε ακτίνα 15 έως 50 χιλιομέτρων από τις εγκαταστάσεις (σημείο ενδιαφέροντος) του πελάτη.
 
Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης εντοπιστεί πυρκαγιά εντός της ακτίνας και πλησιάζει το σημείο ενδιαφέροντος του πελάτη, τότε αποστέλλεται αυτόματα στον πελάτη προς ειδοποίησή του, SMS (μήνυμα κινητού τηλεφώνου) και email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), με τα ακριβή στοιχεία που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά (συντεταγμένες, χάρτης, κοντινότερος οικισμός).

Η αγωνιά του ανθρώπου για την προστασία της περιουσίας του από την πύρινη λαίλαπα εξακολουθεί να είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε. 

Πολύ περισσότερο σε μια χώρα με πολύ μεγάλο αριθμό πυρκαγιών όπως η Ελλάδα όπου η έλλειψη έγκαιρης  προειδοποίησης, πρόνοιας και ασφαλιστικής συνείδησης οδηγούν κάθε καλοκαίρι  σε κοινωνικές και οικονομικές τραγωδίες.

Το eurofire alarm απευθύνεται στην ασφαλιστική αγορά παρέχοντας καινοτόμες τεχνολογικά  προηγμένες υπηρεσίες,  επιβεβαιώνοντας πως η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη αντιμετώπιση και αποσόβηση ενός ασφαλιζόμενου κινδύνου για  κλάδο περιουσίας-πυρός.

Με γνώμονα τα παραπάνω, παρέχει στον κάτοχο του μια επιπλέον υπηρεσία συμπληρωματική της ασφάλισης πυρός καθότι πέραν της πιθανής αποζημιώσεως από την ασφαλιστική του εταιρία προκύπτει και ένα εξίσου μεγάλο ψυχικό κόστος από μια πιθανή απώλεια περιουσίας.

Επιπλέον,  δημιουργεί για τους ασφαλιζόμενους κινδύνους των ασφαλιστικών εταιριών, ένα πέπλο έγκαιρης προειδοποίησης που μεταφράζεται σε μείωση καταβολής αποζημιώσεων και αντασφαλιστικών συμβάσεων.

Για τους ανθρώπους της ασφαλιστικής βιομηχανίας, τα τηλέφωνα μας στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη 2310-244335, στην Αθήνα 210-3218802 και στην Πάτρα 2610-242670 βρίσκονται καθημερινώς  στην διάθεση σας με σκοπό να αναπτύξουμε τις προοπτικές μια πετυχημένης συνεργασίας.