Επιστολή εποπτών για τους εργαζόμενους στην Ασπίς

Επιστολή έστειλαν από κοινού οι επόπτες των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ & ΑΕΑΖ  (Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης κ. Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης και Χαρτοφυλακίου Ζωής κ. Ιωάννης Παντελίδης), προς την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Ε.), το Σύνδεσμο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών (Σ.Υ.Α.Ε.) και τη Συντονιστική Επιτροπή Ασπίς, σχετικά με το θέμα της καταβολής των οφειλομένων ποσών στους πρώην εργαζόμενους των δύο εταιριών.

Οι δύο επόπτες εκφράζουν την έκπληξή τους γιατί ορισμένοι από τους πρώην εργαζόμενους, έθεσαν σε αμφιβολία την απόφασή τους για το θέμα και αναφέρουν ότι έχουν στείλει από 19/04/2010 επιστολή προς την Επ.Ε.Ι.Α. που ζητούν την αποδέσμευση συγκεκριμένων ποσών για το λόγο αυτό.

Οι δύο επόπτες επισημαίνουν ότι ακόμα δεν υπάρχει σχετική απάντηση από την Επ.Ε.Ι.Α. που είναι απαραίτητη για να γίνουν οι καταβολές των ποσών.

Προσθέτουν τέλος, ότι βρίσκονται στην άμεση διάθεση των εργαζομένων για να μεταβούν μαζί στα γραφεία της ΕΠ.Ε.Ι.Α. και να ζητήσουν και πάλι την αποδέσμευση και να αποζημιωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επιστολή