Η Allianz Ελλάδος στηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Allianz Alsouma

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος Alsouma Allianz συνεχίζει για τέταρτη χρονιά να στηρίζει ενεργά με τη χορηγία της η Allianz Ελλάδος.

Με καπετάνιο τον κ. Θεόδωρο Γεωργιάδη και το πλήρωμά του, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες στο χώρο της ιστιοπλοΐας, το Alsouma Allianz κατάφερε να διακριθεί σε αρκετούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Το 2009 ήταν για το Alsouma Allianz μια επιτυχημένη χρονιά. Το σκάφος κατέλαβε την πρώτη θέση στους αγώνες του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ύδρας (ΠΟΙΑΘ), των δύο ατόμων του Ιστιοπλοϊκού αγώνα Πειραιά, στον αγώνα ΝΟΕ Λαγουσών και στο κύπελλο ΝΑΟ Ειρήνης Φιλίας, ενώ η χρονιά έκλεισε με το χειμερινό κύπελλο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, όπου το Alsouma Allianz κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής χρονιάς τα μέλη του πληρώματος και στελέχη της Allianz συναντήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Η θεωρητική και τεχνική γνώση, το ομαδικό πνεύμα, η αγωνιστικότητα και το πάθος που διακρίνουν τα μέλη του Allianz Alsouma υπόσχονται μια δυναμική παρουσία και στη νέα αγωνιστική χρονιά 2010.