Νέα διεθνής διάκριση για την Chartis

Η Chartis απέσπασε τη σημαντική διάκριση ως «ο πιο πελατοκεντρικός ασφαλιστικός φορέας», στο φετινό διαγωνισμό European Risk Management Awards, ο οποίος διοργανώθηκε από το κορυφαίο περιοδικό στο χώρο του Risk Management, «StrategicRISK».

Σκοπός του σημαντικού αυτού ευρωπαϊκού θεσμού, που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά, είναι η υποστήριξη και η αναγνώριση των Ευρωπαίων risk managers, μέσω της προβολής κορυφαίων πρακτικών, επιδόσεων και καινοτομιών. 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού, οι διοργανωτές σημείωσαν ότι το 2009 οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οι risk managers χρειάστηκε να επαναξιολογήσουν τις στρατηγικές Risk Management και τις ασφαλιστικές εταιρίες και παρά τις δυσκολίες, υπήρξαν οργανισμοί και στελέχη που επέδειξαν εξαιρετικές επιδόσεις και ικανότητες στη διαχείριση των δύσκολων και σύνθετων προβλημάτων που έχουν ανακύψει στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον. 

Η διάκριση στα European Risk Management Awards 2010 αποτελεί μία ακόμη διεθνή αναγνώριση της Chartis και έμπρακτη επιβράβευση για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του οργανισμού και του στελεχιακού δυναμικού της.
 
Σε μία περίοδο πολλαπλών προκλήσεων και επιτακτικών απαιτήσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, η δυνατότητα της Chartis να προτείνει ουσιαστικές λύσεις στις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της και να αποτελεί ένα σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη, προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη βράβευση αυτή.