Η ING Ελλάδος βραβεύεται ως «Superbrand»

Η ING Ελλάδος βραβεύτηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα από το θεσμό των Superbrands Greece, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου 2010 στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing ING Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε ότι «η ανάδειξη της ING ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα αποτελεί μεγάλη τιμή για τους ανθρώπους της, όχι όμως και έκπληξη. 

Αυτή η διάκριση υπογραμμίζει τη δύναμη των αξιών που πρεσβεύει το brand ING παγκοσμίως, καθώς και στην ελληνική αγορά. Αυτή η βράβευση, ενισχύει την ευθύνη μας απέναντι στους πελάτες, τους εργαζομένους, τους συνεργάτες μας και ευρύτερα στην κοινωνία.»

Στην ING αποστολή μας είναι «να θέσΚωνταντίνος Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος, Ε.Ε.Δ.Ε., Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing, ING Ελλάδοςουμε τα πρότυπα στη διαχείριση του χρηματοοικονομικού μέλλοντος των πελατών μας», ώστε να παρέχουμε επαγγελματική συμβουλή υψηλού επιπέδου σε υπηρεσίες ασφαλειών ζωής και σύνταξης στην Ελλάδα. 

Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί βασικό μας μέλημα να συνεχίσουμε να λειτουργούμε επενδύοντας στις αξίες που πρεσβεύει η ING, και σε ιδανικά που μας οδηγούν στο να προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία για τον πελάτη.

Στόχο του θεσμού των Superbrands αποτελεί η προώθηση και η επιβράβευση των κορυφαίων brands κάθε χώρας, οι οποίες συμβάλλουν στην τοποθέτηση, στην προώθηση και στην αναγνωσιμότητα ποιοτικών αγαθών και υπηρεσιών.