Προγράμματα bancassurance ΑΤΕ Ασφαλιστική

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας της εταιρίας  αποτελούν τα δύο νέα, ευέλικτα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά αποταμιευτικά προγράμματα Bancassurance «ΑΤΕ Σύνταξη-Ενιαίου Ασφαλίστρου» και «ΑΤΕ Σύνταξη-Τμηματικών Ασφαλίστρων», τα οποία εξασφαλίζουν:

– Εγγυημένη απόδοση και καταβολή ισόβιας μηνιαίας σύνταξης, ή 

– Εφάπαξ καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου, ή ακόμα και 

– Συνδυασμό εφάπαξ καταβολής ασφαλισμένου κεφαλαίου και ισόβιας μηνιαίας σύνταξης

Τα Προγράμματα παρέχουν τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να ορίσει το χρόνο καταβολής της σύνταξης μεταξύ του 60ου και 70ου έτους της ηλικίας του (60 ≤ Ηλικία ασφαλισμένου + διάρκεια ≤ 70 ετών) και εφόσον έχει συμπληρώσει κατ’ ελάχιστο 10 χρόνια στο Πρόγραμμα. 

Τα εν λόγω προϊόντα σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το Δίκτυο των 500 καταστημάτων ΑΤΕbank και αποτελούν επέκταση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου των προγραμμάτων «Super Σύνταξη» της εταιρίας.
 
Έτσι, ο ασφαλισμένος όχι μόνο επιλέγει ένα σύγχρονο αποταμιευτικό-ασφαλιστικό προϊόν, αλλά συνδέει το συνταξιοδοτικό του προγραμματισμό, με το κύρος, τη φερεγγυότητα και τη διαφάνεια που παρέχει η ΑΤΕ Ασφαλιστική.
 
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός ασφαλισμένου άνδρα 40 ετών με έναρξη συνταξιοδότησής του, το 65ο έτος της ηλικίας του, όπου: 

- με καταβολή 10.000 ευρώ Ενιαίο Ασφάλιστρο δικαιούται Εγγυημένη Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη 139 ευρώ  και 

- με καταβολή 100 ευρώ Μηνιαίο Ασφάλιστρο δικαιούται Εγγυημένη Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη 273 ευρώ