Ανάπτυξη του Πρακτορειακού Δικτύου από την Interamerican

Δύο εκδηλώσεις για την ενημέρωση των συνεργαζομένων Πρακτόρων και τη βράβευση των διακριθέντων οργάνωσε η Interamerican, κατά τις οποίες η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων είχε την ευκαιρία να δώσει το «στίγμα πορείας» της εταιρίας και να αναδείξει τη σημαντική προβολή του Πρακτορειακού Δικτύου στη διαμόρφωση των πολύ καλών αποτελεσμάτων παραγωγής του περασμένου έτους.

Βραβευθέντες Θεσσαλονίκη Συγκεκριμένα, το 2009 το Πρακτορειακό Δίκτυο συνεισέφερε στην εταιρία παραγωγή που ξεπέρασε τα 75 εκατ. ευρώ, έναντι 45 εκατ. το 2008, επιτυγχάνοντας αύξηση 67%. 

Ειδικότερα, η αύξηση σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έφθασε στο 62% στον κλάδο Αυτοκινήτου, στο 58% στον κλάδο Πυρός, στο 52% στους λοιπούς κλάδους Γενικών Ασφαλειών και στο 146% σε νέα παραγωγή ΖωήςΥγείαςΟμαδικών. Αναμφίβολα, η εντυπωσιακή αύξηση αποκαλύπτει τις μεγάλες δυνατότητες των συνεργαζομένων Πρακτόρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά η Interamerican ενέταξε 270 νέους συνεργάτες στο Πρακτορειακό Δίκτυο. Παράλληλα, το 2009 η Εταιρεία αναβάθμισε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση συμβολαίων αυτοκινήτου και πυρός με την αυτόματη έκδοση μέσω e-services. 

Βραβευθέντες Αθήνα Από το Πρακτορειακό Δίκτυο Βορείου Ελλάδος, κατά την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, βραβεύτηκαν οι εταιρίες Infotrust ΑΕ (1η), Q.I.S. Insurance Brokers Ltd (2η) και Εξάρχου Χ. ΣΙΑ ΕΕ (3η) για τα αποτελέσματά τους σε μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλειών υπέρ της Interamerican. 

Σε ανάλογη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα στην Αθήνα για το Πρακτορειακό Δίκτυο του λεκανοπεδίου, βραβεύθηκαν η Mega Insurance Brokers ΑΕ (1η), η ATTICA Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ (2η) και η Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλιστικών & Αντασφαλιστικών Εργασιών (3η).