Η Mega Brokers ασφάλισε στελέχη-συνεργάτες της στην Interamerican

Η MEGA BROKERS ΑΕ , διατηρώντας την παράδοση που την θέλει να προσφέρει τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες παροχές, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους συνεργάτες της, προχώρησε ένα ακόμη βήμα.

Σχεδίασε μαζί με την πρωτοπόρο ασφαλιστική εταιρία στο χώρο της υγείας Interamerican, ένα άκρως δελεαστικό και πλήρες από άποψη καλύψεων πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, για την κάλυψη των εργαζομένων, των συνεργατών της αλλά και των μελών των οικογενειών τους.

Οι καλύψεις έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που δίνουν μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της πρόληψης και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, προσπαθώντας να ακολουθήσουν την βασική αρχή του προλαμβάνειν έναντι του θεραπεύειν. 

Επιστέγασμα δε των πρωτοβάθμιων καλύψεων είναι η ελευθερία στην επιλογή γιατρού, παροχή που τείνει να εκλείψει από όλα τα συμβόλαια παροχής εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας.

Βέβαια και οι καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης είναι άκρως δελεαστικές , καθώς και η εξαιρετικά υψηλή ασφάλεια ζωής , που φθάνει έως τις 50.000 ευρώ.

Οι αναλυτικοί όροι ένταξης στο πρόγραμμα , παρουσιάστηκαν στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της MEGA BROKERS ΑΕ στις 13/4/2010 , από τη διοίκηση της εταιρίας καθώς και από τον Διευθυντή Πωλήσεων του κλάδου ομαδικών της Interamerican κ. Γιώργο Πλωμαρίτη και τους Account Manager κ. Βαγγέλη Τσιμπλιάρη και κα. Μαρί Λώρ Μαμάνη.

Η εταιρία πιστεύει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα , θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και οι 300 συνεργάτες της εταιρίας μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους καθώς και το σύνολο του προσωπικού της.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις παροχές του προγράμματος