Τεχνικές Ασφαλίσεις από την Executive Insurance Brokers

Ο όρος Τεχνικές Ασφαλίσεις περιλαμβάνει συμβόλαια κατά παντός κινδύνου, τα οποία αφορούν ειδικούς κινδύνους και αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει σήμερα στην ασφαλιστική αγορά.

Η εταιρία EXECUTIVE INSURANCE BROKERS A.E.,με πολυετή εμπειρία στην κατηγορία των Τεχνικών Ασφαλίσεων και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει αποδοτικές και οικονομικές λύσεις.

Οι προαναφερόμενοι κίνδυνοι διαχωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

· Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού: Ασφαλίζεται ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός για ζημιές που μπορεί να υποστεί από φωτιά, πλημμύρα, έκρηξη κτλ. καθώς και από μηχανικές βλάβες. Είναι επίσης δυνατή η ασφάλιση του κόστους αποκατάστασης πληροφοριών καθώς και των αυξημένων δαπανών εργασίας εξαιτίας της επέλευσης κάποιου ασφαλιζόμενου κινδύνου. 

· Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων: Ασφαλίζεται ο κατασκευαστής και/ή ο ιδιοκτήτης του έργου τόσο για ζημιές που μπορεί να συμβούν στο ίδιο το έργο κατά τη διάρκεια της κατασκευής, αλλά και κατά τη μεταφορά των υλικών, όσο και για την Αστική Ευθύνη τους προς τρίτους για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που μπορεί να προξενηθούν κατά την εκτέλεση του έργου.
Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης μπορεί να επεκταθεί και για το προσωπικό που απασχολείται στο έργο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τύπος αυτών των συμβολαίων είναι all risks με την έννοια ότι δεν αναφέρονται οι καλύψεις παρά μόνο κάποιες εξαιρέσεις, με συνέπεια ό,τι δεν εξαιρείται να καλύπτεται.