Νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας από την Demco Ασφαλιστική

Η Demco Ασφαλιστική δημιούργησε νέα ασφαλιστικά προγράμματα με τα οποία:

· Ο ασφαλιζόμενος διαμορφώνει το πλέγμα προστασίας, έτσι ώστε αυτό να  ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του
· Ο ασφαλιζόμενος διαμορφώνει το εξατομικευμένο κόστος ασφάλισής του
· Ο ασφαλιζόμενος επιλέγει, με βάση τα εξατομικευμένα κριτήριά του, αυτούς που επιθυμεί να επιληφθούν των ζητημάτων που ενδέχεται να τον απασχολήσουν.
 
Τα προγράμματα DEMCO HEALTH Clinic παρέχουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη, με τρία διαφορετικά πακέτα ασφάλισης, Comfort, Superior και A’Class που θέτουν στην διακριτική ευχέρεια του ασφαλιζόμενου τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών θέσεων νοσηλείας. 

Το ύψος του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου φτάνει μέχρι και € 1.000.000 ανά περιστατικό νοσηλείας, με ποσοστό κάλυψης από 85% έως και 100% σε συμβεβλημένα και μη νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι βασικές καλύψεις του προγράμματος DEMCO Clinic περιλαμβάνουν νοσηλεία σε, κατ’ επιλογή του ασφαλιζόμενου, νοσοκομεία εγνωσμένου κύρους, υψηλών επιστημονικών παροχών και άρτιων υποδομών, δεύτερη ιατρική γνωμάτευση, κάλυψη αμοιβής χειρουργού & αναισθησιολόγου, κάλυψη νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης χωρίς διανυκτέρευση, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, χειρουργικό επίδομα και επίδομα μητρότητας, έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας και ασθενοφόρου για επείγοντα περιστατικά καθώς και ειδικές, προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένα κέντρα υγείας.

Τα προγράμματα DEMCO HEALTH Med, στα πλαίσια της παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, προσφέρουν ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, φυσικοθεραπείες και πλήρη ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (check-up). Τα προγράμματα αυτά παρέχουν, με ειδικό τιμολόγιο, ακόμα και οφθαλμολογική και οδοντιατρική φροντίδα σε συμβεβλημένα κέντρα.

Μια ιδιαίτερου τύπου ανεξάρτητη κάλυψη, το DEMCO HEALTH Serious Plus, προσφέρεται για τις σοβαρές ασθένειες, όπου προβλέπεται η καταβολή ενός κεφαλαίου ανεξάρτητα με δαπάνες για νοσήλεια, εξετάσεις, ιατρικές αμοιβές κ.λπ. Η DEMCO διαθέτει τη σημαντική αυτή κάλυψη για 35 σοβαρές ασθένειες, με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών.

Ασφαλίσεις προσωπικών ατυχημάτων, χειρουργικών και νοσηλευτικών επιδομάτων, ταξιδιωτικής βοήθειας και νομικής προστασίας, σε συνδυασμό με οικογενειακές εκπτώσεις, την ευελιξία στην εξόφληση των ασφαλίστρων και την εξασφάλιση της ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε περίπτωση απώλειας εργασίας, διαμορφώνουν το σύνολο της προστασίας, της προσωπικής ανεξαρτησίας και της ποιότητας ζωής  που δικαιούστε να διαθέτετε για να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας βήμα.