Τεχνική Βοήθεια από την Axa Ασφαλιστική

 
Η ασφαλιστική κάλυψη της Axa προσφέρει υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης Τεχνικής Βοήθειας για την αποκατάσταση ή περιορισμό ζημιάς η οποία μπορεί να προκληθεί στην ασφαλισμένη κατοικία / επιχείρηση, ή γραφείο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Παροχές:

Μέσω αυτής της κάλυψης καλύπτονται επισκευές που θα χρειασθεί να γίνουν σε περίπτωση ζημιάς που πρέπει άμεσα να αντιμετωπισθεί:

-Στην σταθερή υδραυλική εγκατάσταση της ασφαλισμένης κατοικίας/ επιχείρησης, μέχρι του ποσού των € 60 για κάθε περίπτωση, με ανώτατο όριο δύο (2) περιπτώσεις ανά ετήσια ασφαλιστική περίοδο.

-Στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της ασφαλισμένης κατοικίας/ επιχείρησης, μέχρι του ποσού των €60 για κάθε περίπτωση, με ανώτατο όριο δύο (2) περιπτώσεις ανά ετήσια ασφαλιστική περίοδο.

-Στην κλειδαριά της κυρίας εισόδου της ασφαλισμένης κατοικίας/ επιχείρησης λόγω απώλειας ή κλοπής κλειδιών ή αδυναμίας λειτουργίας ή αχρήστευσης της κλειδαριάς, μέχρι του ποσού των € 60 για κάθε περίπτωση, με ανώτατο όριο δύο (2) περιπτώσεις ανά ετήσια ασφαλιστική περίοδο.

-Λόγω θραύσης κρυστάλλων και υαλοπινάκων συνεπεία πλημμύρας, πυρκαγιάς και κλοπής με διάρρηξη, μέχρι του ποσού των € 60 για κάθε περίπτωση, με ανώτατο όριο δύο (2) περιπτώσεις ανά ετήσια ασφαλιστική περίοδο.

Υπηρεσίες:
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης κάποιων υπηρεσιών απαραίτητων σε περίπτωση ζημιάς, όπως:

-Υπηρεσία καθαρισμού για την αποκομιδή ερειπίων μέχρι του ποσού των € 200 ετησίως.

-Υπηρεσία φύλαξης της ασφαλισμένης περιουσίας από εξειδικευμένο προσωπικό.

– Προσωρινή αντικατάσταση των συσκευών τηλεόρασης, video, dvd, μέχρι την επισκευή των δικών σας.

-Μεταφορά των επίπλων, μέχρι του ποσού των € 300 ετησίως.

-Αποθήκευση και φύλαξη των επίπλων, μέχρι του ποσού των € 300 ετησίως.

-Κάλυψη των εξόδων διαμονής των ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο, μέχρι € 45 ανά άτομο / ημέρα.

-Έξοδα χρήσης ασθενοφόρου.

– Επείγουσα επιστροφή στην ασφαλισμένη περιουσίας εφόσον δεν μπορείτε να επιστρέψετε.

– 24ωρη υπηρεσία πληροφοριών επείγουσας ανάγκης.

– Υπηρεσία αποστολής εξειδικευμένων τεχνικών για κάθε επιπλέον εργασία που επιθυμεί ο πελάτης  να πραγματοποιήσει στο σπίτι του.

Γεωγραφική κάλυψη
Οι παροχές ή οι υπηρεσίες διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή στην οποία βρίσκεται η κατοικία ή επιχείρησή σας και για αυτό συνιστούμε να μελετήσετε προσεκτικά τους όρους της κάλυψης ώστε να ενημερώνετε ορθά τους πελάτες σας.
 
Τι γίνεται σε περίπτωση ζημιάς
Για όλες τις υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης ή μη, ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνεται στο 210 9484162 όλο το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο.
 
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρονται από το τηλέφωνο ή το φαξ τα ακόλουθα στοιχεία:

α) Αριθμός συμβολαίου / Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Ασφαλισμένης Επιχείρησης.

β) Πλήρης διεύθυνση ασφαλισμένης κατοικίας / Επιχείρησης.

γ) Η αιτούμενη υπηρεσία.

δ) Έναν αριθμό τηλεφώνου για να μπορέσει η INTER PARTNER ASSISTANCE να πληροφορήσει τον παθόντα για τις ενέργειες που διεξάγει