«Europension Plus» από την VDV LEBEN International

Σε μία εποχή που το μέλλον των κοινωνικών ταμείων και της από αυτά παροχής σύνταξης προς τους ασφαλισμένους αμφισβητείται ολοένα και περισσότερο. Η VDV LEBEN International με το μαγικό κωδικό – 232 – δίνει τη δική της πρόταση για «Συνταξιοδοτική Εξασφάλιση».

Το πρόγραμμα παρέχει τα ακόλουθα: 

1. Ισόβια εγγυημένη και αναπροσαρμοζόμενη σύνταξη για τον λήπτη σε όποιο ύψος παροχής και όποια ηλικία επιθυμεί.
2. Εξασφάλιση του ασφαλισμένου ότι το πρόγραμμά του δε θα διακοπεί αν συμβεί μόνιμη ολική ανικανότητα από οποιονδήποτε λόγο (ατύχημα ή ασθένεια).
3. Δυνατότητα επιλογής χρονικής διάρκειας κατά την οποία, αν συμβεί σε αυτόν κάτι απρόβλεπτο η σύνταξή του θα μεταβιβάζεται στο ακέραιο σε οποιοδήποτε πρόσωπο της επιλογής του.
4. Δυνατότητα αναπροσαρμογής του ασφαλίστρου για περαιτέρω βελτίωση της παρεχόμενης σύνταξης, η προστασίας της από πληθωριστικές τάσεις κατά ποσοστό και συχνότητα εφαρμογής αλλά και έναρξη και λήξη που αυτός επιλέγει με δυνατότητα τροποποίησης κατά τη διάρκεια της διαδρομής του συμβολαίου.
5. Δυνατότητα διαφοροποίησης των πληρωμών από τη διάρκεια του συμβολαίου.
6. Δυνατότητα επιλογής του επιτοκίου απόδοσης από μία σειρά επιλογών ανάλογη με την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό επενδυτικό προφίλ ενός έκαστου.
7. Δυνατότητα επιλογής μεταξύ νομισμάτων.
8. Η VDV LEBEN International «επιβραβεύει και επιδοτεί» τη συνέπεια του επενδυτή – ασφαλισμένου με συγκεκριμένη παροχή Bonus για την πιστή τήρηση του συμβολαίου.
9. Παρέχει πολλαπλές επιλογές στη διάθεση του ποσού του ασφαλίσματος στη λήξη, ανάλογα με τις τότε επιθυμίες του ασφαλισμένου, όπως εφάπαξ απόδοση του κεφαλαίου, ισόβιας σύνταξης, μικτού συστήματος (κεφάλαιο και σύνταξη), αναβολή της περιόδου με εγγυημένη συνολική απόδοση.
10. Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από οποιονδήποτε λόγο οι από αυτόν ορισθέντες δικαιούχοι λαμβάνουν το σύνολο των καταβολών αλλά και των αποδόσεων που έχουν πραγματοποιηθεί.
11. Μία σειρά συμπληρωματικών ασφαλίσεων μπορούν να προστεθούν οποτεδήποτε για την πληρέστερη κάλυψη των παράλληλων ασφαλιστικών αναγκών που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της ασφάλισης.
12. Τα προγράμματα αυτά εξασφαλίζουν μεταξύ άλλων:
1. Την πλήρη εκμετάλλευση του φορολογικού συστήματος αφού επιτρέπουν το μέγιστο των φορολογικών απαλλαγών.
2. Επιτρέπουν αναλήψεις από τις υπεραποδόσεις χωρίς τη μεταβολή της ασφαλιστικής κάλυψης.
3. Σε περιπτώσεις ανάγκης δανειοδοτούν τον ασφαλισμένο με χαμηλό επιτόκιο ως και το 90% της τρέχουσας αξίας του συμβολαίου.

Με ειδικές εφαρμογές εξασφαλίζεται:

Η δυνατότητα σύναψης συμβολαίων «χαμηλής εκκίνησης» με ευέλικτη αναπροσαρμογή του ασφαλίστρου, ανάλογη με τη δυνατότητα καθενός, ώστε να αποφευχθεί η επ΄ αόριστο καταστροφική αναβολή της έναρξης, για άτομα με χαμηλότερο εισόδημα όπως οι νέοι στο ξεκίνημά τους:
· Παροχή άμεσης, ισόβιας και αναπροσαρμοζόμενης σύνταξης σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για προγράμματα περιοδικών καταβολών και τους παρέχει το πρόσθετο δικαίωμα να αναθεωρήσουν την απόφασή τους μία (1) φορά, στην πρώτη δηλαδή επέτειο μετά την παρέλευση ενός χρόνου χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.
· Και τέλος, τη δυνατότητα καταβολής του ασφαλίστρου εφάπαξ, κατά έτος, εξάμηνο, τρίμηνο, μήνα ή με πιστωτική κάρτα ή πάγια εντολή σε τράπεζα.