Επιτυχημένη συμμετοχή της International Life στο Συνέδριο της GAMA

Την κορυφή του κόσμου άγγιξε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο καταξιωμένος Επιθεωρητής Πωλήσεων της International Life κ. Κλέαρχος Πεφάνιος στο Διεθνές Συνέδριο της GAMA International Lamp Conference 2010. 

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas στις 21-24 Μαρτίου 2010 και είχε τίτλο «Δυναμικό ξεκίνημα της καριέρας σας ως ηγέτης» («Kick-start your leadership future»).

Στα πλαίσια των εργασιών του Συνεδρίου, ο κ. Πεφάνιος κατέκτησε την ανώτατη αναγνώριση που μπορεί να λάβει ένας manager με την βράβευσή του στην κατηγορία First in Class Awards που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή και επίσημο δείπνο την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η GAMA International, το βραβείο απονεμήθηκε «σε αναγνώριση της διακεκριμένης ηγεσίας του κ. Πεφάνιου στην τέχνη και επιστήμη της δημιουργίας ασφαλιστικών συμβούλων στο Agency System. 

Οι αποδέκτες αυτού του βραβείου έχουν οδηγήσει τα γραφεία τους στην κορυφή του συστήματος διανομής της εταιρίας τους μέσα στο προηγούμενο επαγγελματικό έτος». Ο κ. Πεφάνιος αποτελεί τον πρώτο Έλληνα Manager που διακρίνεται στην συγκεκριμένη κατηγορία για δυο συνεχείς χρονιές.

Κ. Πεφάνιος, Α. Παφανίου, Μ. Φραγκουλόπουλος, Κ. ΠαναγόπουλοςΟ κ. Πεφάνιος κατέκτησε επίσης τον τίτλο «Diamond» στην τελετή International Management Awards, στην οποία βραβεύονται οι κορυφαίοι Managers από όλο τον κόσμο βάσει των εισοδημάτων όλων των συνεργατών τους από πρωτοετείς προμήθειες. 

Στην ίδια τελετή βραβεύτηκαν επίσης η Unit Manager κα. Αθηνά Πεφανίου και ο Agency Manager κ. Χρήστος Γαληρόπουλος, κατακτώντας τους τίτλους «Silver» και «Bronze» αντίστοιχα.

Τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει η Gamma International είναι γνωστά παγκοσμίως από το 1969 ως LAMP conferences (Leaders and Managers Program) και παρακολουθούνται από Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων, Δ/ντές Πωλήσεων και Ασφαλιστές από όλο τον κόσμο. 

Α. Πεφανίου, Κ. Πεφάνιος, Δ. ΦαραντούρηςΤα μέλη της Gama International είναι άλλωστε στελέχη της παγκόσμιας ασφαλιστικής βιομηχανίας, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές επαγγελματικές προϋποθέσεις τις οποίες πληρούν και τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημειώνουν στις δραστηριότητές τους.

Οι εργασίες του συνεδρίου είχαν ως κύριο θέμα και προσανατολισμό την ανάλυση μεθόδων και πρακτικών που συντελούν στη δημιουργία Ηγετών που αναπτύσσουν Ηγέτες,(Leaders growing Leaders). 

Η συμμετοχή της International Life ήταν επιβεβλημένη και απόλυτα συμβατή με τη φιλοσοφία του Ομίλου, να παρακολουθεί στενά τις Διεθνείς εξελίξεις και να είναι παρούσα σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες ξένων ασφαλιστικών αγορών. 

Α. Πεφανίου, Κ. Πεφάνιος, Χ. ΓαληρόπουλοςΣτα σεμινάρια και τις ομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες από την International Life είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να κερδίσουν σε τεχνογνωσία επιτυχημένων συστημάτων και διαδικασιών πώλησης που εφαρμόζονται σε διάφορες εταιρίες στις ΗΠΑ καθώς και τρόπους καλλιέργειας ηγετικής κουλτούρας και μεθόδους ανάπτυξης και διατήρησης επιτυχημένων συνεργατών και Agency Managers.

Η συμμετοχή στελεχών του Δικτύου πωλήσεων σε παρόμοια εκπαιδευτικά και ενημερωτικά συνέδρια αναγνωρισμένων και έγκυρων Διεθνώς φορέων, αποτελεί πρακτική της International Life για την ενδυνάμωση και υποστήριξη του Δικτύου της, το οποίο προσανατολίζεται στην ολοένα ποιοτικότερη και σύγχρονη εξυπηρέτηση του πελάτη.