Post Insurance: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης στο ΤΤ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης για το έτος 2010, που διοργάνωσε η Post Insurance σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κατά τη διάρκεια του κύκλου εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκαν έξι εκπαιδευτικές συναντήσεις με τη συμμετοχή 320 πιστοποιημένων υπαλλήλων και πέντε εκπαιδευτικές συναντήσεις με τη συμμετοχή 145 Διευθυντών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων είχε δύο θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα η οποία είχε τίτλο «Πώς να οικοδομήσετε μια τράπεζα ανταγωνιστική και έτοιμη για την Ευρώπη του 21ου αιώνα», εισηγητής ήταν ο κ. Μπούας. Στόχος της συγκεκριμένης ενότητας ήταν:

1.    Να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει μια σύγχρονη τράπεζα.
2.    Να αποκτήσουν συνείδηση ποιότητας και κουλτούρα ομάδας.
3.    Να βελτιώσουν το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών τους.
4.    Να επιτύχουν τους στόχους τους  και
5.    Να βελτιώσουν το επίπεδο των σχέσεων τους τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή.

Στη δεύτερη ενότητα εισηγητής ήταν  ο κ. Λένης και για τους μεν πιστοποιημένους δόθηκε βαρύτητα στις τεχνικές προώθησης πωλήσεων των προϊόντων που θα επιφέρει τις αναμενόμενες πωλήσεις (προϊόντα δημιουργίας κεφαλαίου, ασφάλιση κατοικίας και ασφάλιση ζωής στεγαστικών δανείων), ενώ για τους διευθυντές εστιάστηκε στην ανάλυση των πωλήσεων και στην παρουσίαση του νέου εργαλείου που δημιουργήθηκε στο σύστημα της Post Insurance για να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο των πωλήσεων στα καταστήματα τους.