Interamerican: Μέλη του MDRT αξιοποιεί στην εκπαίδευση του δικτύου της

Την εμπειρία και τεχνογνωσία των ασφαλιστικών της συμβούλων που είναι μέλη του MDRT, αξιοποιεί στην εκπαίδευση του δικτύου της η Interamerican.

Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πρόγραμμα περιφερειακής εκπαίδευσης με συναντήσεις συνεργατών και μελών του MDRT σε διάφορες πόλεις.

Σύμφωνα με την εταιρία, το 2010 θα είναι μια χρονιά διευρυμένης, ισόρροπης εκπαίδευσης και μεγιστοποίησης της τεχνογνωσίας των ασφαλιστικών της συμβούλων, τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια.

Η Interamerican αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην άρτια εκπαίδευση και στην περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων, των εμπειριών και των δεξιοτήτων όλων των συνεργατών της που στελεχώνουν τα Γραφεία Πωλήσεων στα αστικά κέντρα εκτός λεκανοπεδίου Αττικής.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, με το νέο Πρόγραμμα Περιφερειακής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας που είναι μέλη του MDRT, βρίσκονται κοντά στους συναδέλφους τους της περιφέρειας και συζητούν μαζί τους τις διεθνείς εμπειρίες τους, τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων, τις ευκαιρίες αγοράς, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων στρατηγικού ενδιαφέροντος της εταιρείας, τις πιο αποδοτικές επιχειρηματολογίες πωλήσεων και τους πλέον συστηματικούς τρόπους οργάνωσης της εργασίας τους.




2010, ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ INTERAMERICAN

ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ MDRTs

ΜΗΝΑΣ

ΠΟΛΕΙΣ

 

Φεβρουάριος

Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα

 

Μάρτιος

Ηράκλειο, Ρέθυμνο

 

Απρίλιος

Άργος, Πάτρα

 

Μάϊος

Γιάννινα, Κέρκυρα

 

Ιούνιος

Σύρος , Ρόδος

 

Σεπτέμβριος

Θεσσαλονίκη

 

Οκτώβριος

Αγρίνιο, Πάτρα

 

Νοέμβριος

Βόλος, Καρδίτσα