«Σωστός συνεργάτης είναι ο ενημερωμένος συνεργάτης» για την Υδρόγειο

Θεσμός έχουν γίνει πλέον τα συνέδρια που διοργανώνει κάθε χρόνο ανά την Ελλάδα η Υδρόγειος Ασφαλιστική.  Στηριζόμενη στο δόγμα «Σωστός συνεργάτης είναι ο ενημερωμένος συνεργάτης»,η εταιρία πραγματοποιεί και φέτος περισσότερα από 8 συνέδρια. 

Τα πρώτα συνέδρια για το 2010 πραγματοποιήθηκαν στις 29/1 στo Ναύπλιο και 5/2 στην Πάτρα με την παρουσία  250 συνεργατών της εταιρίας.

Συνέδριο Πελλοπονήσου, στο ΝάυπλιοΑκολούθησαν τρία ακόμα που έγιναν αντίστοιχα, στα Ιωάννινα, στις 22/2/2010, στη Λάρισα, στις 23/2/2010 και στα Καμένα Βούρλα στις 24/2/2010, με την παρουσία περισσοτέρων των 350 συνεργατών της εταιρίας.

Στα συνέδρια αυτά ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Υδρογείου, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, ενημέρωσε τους συνεργάτες για την πορεία της εταιρίας και τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και έθεσε παραγωγικούς στόχους για την επόμενη χρονιά. 

Τοποθετήσεις έκαναν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Δ/ντής, κ. Παύλος Κασκαρέλης, και ο Οικονομικός Δ/ντής, κ. Λουκάς Κορομπίλης.

Με την αμφίδρομη επικοινωνία που έχει καθιερώσει η Υδρόγειος επιδιώκει να γίνεται κοινωνός των θέσεων και των απόψεων των συνεργατών της, αλλά και να προβάλει τις δικές της. 

Αποδεικνύει έτσι τη σπουδαιότητα την οποία αναγνωρίζει στους συνεργάτες της, αλλά και αποδίδει στην πράξη τη σοβαρότητα με την οποία αντιλαμβάνεται το ρόλο και την παρουσία της εταιρίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.